Sektörünün güçlü markaları arasında yer alan Bet10 Koruma Sistemleri, Ar-Ge çalışmaları ile inşaat sektörüne birçok yenilik sunuyor. Markanın geliştirdiği inovatif çözümlerinden biri de soğuk uygulamalı modifiye poliüretan likit çatı sistemleri.

Likit su yalıtım sistemlerinde uzman olduklarını belirten firma yetkilisi Erdem Kızıltaş, bu ürünün İngiltere’de oldukça popüler olduğuna işaret ederek, cam elyaf ile birlikte uygulanan ürünün uzun yıllar dayanım sağlayarak kendini kanıtladığını vurguluyor. Soğuk uygulamalı modifiye poliüretan likit çatı sistemlerini, 2019 yılı itibari ile kendi knowhow ve Ar-Ge çalışmalarının neticesinde İzmir’deki fabrikalarında üretmeye başladıklarını aktaran Kızıltaş, en yüksek kalitede ürünler sunmak ve müşterilerine uzman yetkili uygulayıcıları aracılığı ile hizmetler sunmanın, kuruluşlarından bu yana felsefelerinin özünü oluşturduğunu ve faaliyetlerinin önceliği olmaya devam edeceğini vurguluyor. Müşterilerinin beklentilerini kalite, hizmet ve çevresel performans açısından her yıl arttığını bu yüzden bütün gereksinimleri karşıladıklarından emin olmak amacıyla araştırmaya ve modifiye poliüretan likit çatı sistemlerinin geliştirilmesine yatırım yaptıklarını ifade eden Kızıltaş, Türkiye’deki en iyi, en kaliteli, en uzun ömürlü çatı su yalıtımı çözümlerini sunan, Türkiye’deki ilk ve tek likit çatı su yalıtım sistemleri üzerine hizmet verdiklerini aktarıyor. 

UZUN ÖMÜRLÜ ÇÖZÜM SUNUYOR

Bet10 Roof Systems bugün piyasadaki en dayanıklı ve sağlam su yalıtım çözümlerinden birini sunmak için geliştirildiğini vurgulayan Kızıltaş, sistemin geleneksel cam elyaf ürünleri ile birlikte uygulandıktan sonra, hızlı sertleşmesini ve sağlamlığını diğer sıvıların esnekliği ve farklı yüzey yetenekleriyle birleştirdiğine dikkat çekiyor. 25 yıldan fazla kullanım ömrüne sahip bu performansta garanti sunan başka bir likit çatı sisteminin olmadığını aktaran Kızıltaş, “Bet10 Roof System olarak çözüm sunduğumuz çatı çeşitlerini şu şekilde sınıflandırıyoruz. Yeşil çatılar, düz çatılar teraslar, sandwich panel ve trapez çatı tamir ve renavasyonu, mimari tasarım çatılar, kış bahçesi ve ahşap çatılar, yaya ve araç trafiğine uygun çatılar, iş güvenliğine uygun kaydırmaz sanayi ve ticari çatılar, balkonlar, eski seramik üzeri teras çatı sistemleridir. Bet10 Roof Systems Teknik Hizmetler, Bet10 Roof System’in itibarı müşterilerimiz ile yapacağımız anlaşmalardan önce ve sonrasında müşterilere sağlanan olağanüstü teknik destek ve doğru uygulama üzerine kurulmuştur.” diyor.

Bet10 Roof Systems teknik ekibinin öncesinde saha incelemeleri gerçekleştirerek, müşterilerinin performans ve ihtiyaçlarına uygun gereksinimlerinin, bütçe konularının karşılanmasını sağlayan ayrıntılı çatı spesifikasyonları, çizimleri ve teklifleri sunduklarını açıklıyor. Sıvı uygulamalı sistemler yelpazemizin kullanımı ve uygulanmasında her yönden mimarlara, karar vericilere ve yüklenicilere danışmanlık yaptıklarını aktaran Kızıltaş, “Bet10 Roof Systems ürünlerinin ve sitemlerinin doğru uygulanması önemlidir. Bu yüzden Bet10 Roof Systems, yalnızca Bet10 Roof Systems tarafından eğitilmiş ve sertifikalandırılmış yetkili uzman uygulayıcılara tedarik edilir ve sunulur. Bu tutarlı uygulama sistemi hizmet kalitesi sağlar. Yetkili uzman uygulayıcıların performansları, saha ziyaretleri düzenlenerek düzenli olarak izlenir. En yüksek standartları sağlamak için sıkça yapılan uygulama aşamalarında denetimler yapılmaktadır. Eğitim sadece sistemlerin nasıl uygulanacağı gerektiği konusundaki soyut teoriyi değil, aynı zamanda saha uygulamalarını da içerir.” diyor.

Bet10 Koruma Sistemleri Danışmanlık ve İnş. San. Tic. Ltd. Şti., yapı malzemeleri satışı üzerine hizmet veren Artı Yedi Yapı ve Yalıtım Malzemeleri firmalarının ve ince ve kaba inşaat işleri anahtar teslim üzerine hizmet veren Minart Yapı’nın da iştirakçisi olarak 2018 Aralık tarihinde İzmir’de kurduklarını aktaran Kızıltaş; Bet10 Roof Systems (Modifiye Poliüretan Çatı Su Yalıtımları), epoksi zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, kimyasallara karşı dayanıklı beton ve çelik koruyucu kaplamalar, stone carpet taş halı zemin kaplamaları, çimento esaslı dekoratif zemin kaplama (Ardex K80), Canlon MBP-P Pre Applied (Proof Systems Temel Su Yalıtımı), PVC-FPO-TPO Membran Temel ve Teras Su Yalıtımları, poliüretan enjeksiyon, poliürea su yalıtımı ve koruyucu kaplamalar ile Hilti Pasif Yangın Durdurucu Sistemleri iş kollarında müşterilerine hizmet verdiklerini sözlerine ekliyor.