İskele sektöründe üretim, satış ve kiralama hizmeti vermek üzere 2004 yılında İstanbul’da kurulan Güneş İskele, geniş bir ürün gamına sahip. Galvanizli güvenlikli iskele, güvenlikli iskele sistemi, H tipi cephe iskelesi, teleskobik dikme direkler, masa tipi (pano) kalıp iskelesi, mobil iskele (Tekerlekli yürür iskele), kenar koruma sistemi ve iskele ve kalıp aksesuarlarıyla inşaat sektörüne hizmet veren marka, kalitesiyle avantaj sunuyor. 

MOBİL İSKELE SİSTEMLERİ İLE İSTENİLEN YÜKSELİK VE GENİŞİLK AVANTAJI 

Güneş İskele’nin ürün gamında yer alan Mobil İskele (Tekerlekli Yürür İskele) sistemleri teknik özellikleri ile kullanıldığı projelere avantaj sunuyor.  Özellikle iç dekorasyon çalışmalarında Mobil İskele Sistemleri işleri kolaylaştırıyor. Sistemin öne çıkan en önemli özelliklerinden biri mekan içerisinde istenilen yükseklik ve genişlikte platform oluşturulabilmesi.  Bu özelliğiyle Mobil İskele Sistemleri özellikle tavan, asma tavan gibi yüzeylerde aydınlatma, boya, kaplama vs. işlerde iş iskelesi olarak kullanılıyor. İskele dikmeleri 48x3 mm, yan korumalar 34x2,5 mm çapraz bağlantı kolları 27x2,5 mm TSE belgeli sanayi borusundan imal edilmiş olup ürünler isteğe bağlı boyalı veya sıcak daldırma galvanizdir. İstenildiği yere ve yöne kolay şekilde hareket ettirilebilme özelliği ile kullanıcısına çalışma sırasında pratiklik kazandırıyor. Ayrıca mobil iskele sistemleri stoklama durumunda fazla yer kaplamıyor. 
Güneş İskele geniş ürün gamı ile Silivri Çifttaş 3. Etap projesi, Gül İnşaat’ın projeleri, Bakırcı Yapı’nın projeleri, Maslak 1453, Vadi İstanbul 2, GÖL Panorama, Tokat Turhal Emniyet Müdürlüğü, Tahincioğlu Nida Park, Emaar Square, Halkalı Meydan gibi birçok prestijli projeye hizmet veriyor.