Yenilikçi yüzü ile öne çıkan MKB Metal Kiremit, geniş ürün portföyü ile inşaat sektörüne hizmet veriyor. Metal kiremit üretimi yapan firma, “aynı çatı altında bir ömür” sloganıyla hareket ediyor. Geçtiğimiz yıl yeni ürünlerini pazara sunan marka bu ürünleriyle kısa zamanda büyük beğeni gördü. Metal Kiremit Shingle isimli bu ürünü ile özellikle Afrika pazarında ilgi gördü. Metal Kiremit Shingle’nın en önemli özelliği iki ve daha fazla renkte tasarlanabilmesi.
Yapılarının çatılarına alışılmışın dışında çözüm sunan Metal Kiremit Shingle, hem tasarım hem de işlevsel olarak yapıya avantaj sunuyor.

UYGULAMASI ÇOK PRATİK

Firma yetkilisi Umut E. Bakırcı,Metal Kiremit Shingle’ın iki ve daha fazla renkte tasarlanmasının kullanıcıya avantaj sunduğunu belirterek, ürünün bu özelliğiyle farklı renkleri kombine ederek çatıları renklendirdiğini açıklıyor. Metal Kiremit Shingle’da müşterilerinin talep ettiği istediği renkleri sunabildiklerini ifade eden Bakırcı, aynı zamanda ürünün uygulamasının çok pratik olduğunu açıklıyor.