ÖZBEKİSTAN'IN PROJESİ "PİRAMİT TOWER" DOKA'YA EMANET ÖZBEKİSTAN'IN PROJESİ "PİRAMİT TOWER" DOKA'YA EMANET

Form MHI Klima Sistemleri, sıcak havaların etkisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte sağlıklı ve verimli iklimlendirme ihtiyacı duyanları Mitsubishi Heavy klimalarda başlattığı yaz kampanyası ile serinletecek. Mitsubishi Heavy’nin yeni kampanyası ile monosplit duvar tipi klimaların garanti süresi 3 yıldan 5 yıla uzatıldı. 1 Haziran 2022’den itibaren montajı yapılacak monosplit (Trend, Premium, Diamond ve Diamond Eco serisi) klimalarda geçerli olan bu cazip fırsat sayesinde kullanıcılar; konforlu havaya 5 yıl garantili sahip olacak.

ÜSTÜN FİLTRASYON VE KENDİ KENDİNİ TEMİZLEME ÖZELLİĞİ

Üstün Japon teknolojisiyle donatılan yeni nesil Mitsubishi Heavy klimalar, yüksek enerji verimliliği ve R32 soğutucu akışkan sayesinde R410A gazlı muadiline göre yüzde 19 daha az elektrik harcarken doğayı da koruyor. Sadece Form-Mitsubishi konsept mağazalarında satışa sunulan R32’li Mitsubishi Heavy klimalar, ayrıca üstün filtrasyon ve kendi kendini temizleme özellikleriyle de ortam havasını hijyenik ve taze tutarak sağlığınızın korunmasına katkıda bulunuyor.
Form, 5 yıl garantili, R32’li çevre dostu Mitsubishi Heavy klimalar ile tanışmak için herkesi Form-Mitsubishi Heavy konsept mağazalarına bekliyor.