Doğanın bir yansıması olarak planlanan Nef Reserve Gölköy’de yaşam Haziran 2022’de başlıyor. Nef’in uluslararası ödüllü mimar Emre Arolat ile doğayı ve ağaçları koruma altına alarak hayata geçirdiği Nef Reserve Gölköy, yüzyıllık zeytin ağaçlarının arasına gizlenen yüksek tavanlı ve ferah 50 özel villası ile sofistike ve benzersiz bir yaşamın kapılarını aralıyor.  Bodrum’un en gözde, bakir koyunda antik zeytin ağaçları arasından dipsiz deniz manzarasına ve sonsuz maviliğe sahip gökyüzüne bakan Nef Reserve Gölköy, 46 bin metrekare alanda konumlanıyor. Büyüklükleri 1707 m²’ye varan lüks villalar, özel havuz ve terasları ile ormanın içinde, Ege denizinin büyüleyici manzarasına karşı, serin aylar için düşünülmüş şömineleri, sakin ve huzurlu atmosferi ile 365 gün konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Bodrum’un en prestijli lokasyonlarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy, beş yıldızlı lüks otellere ve dünya markası restoranlara, uluslararası lüks moda markalarının butiklerine çok yakın mesafede yer almasıyla seçkin sakinlerine sade, zarif ve konforlu bir yaşam vadediyor. Bodrum-Milas Havalimanına yarım saat uzaklıkta bulunan Nef Reserve Gölköy, Yalıkavak Marina’ya 20 dakikalık mesafesiyle Bodrum’un cazibeli yaşamının kalbinde yer alıyor.

DOĞAL VE LOKAL MALZEMELER İLE EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLMÜŞ MİMARİ TASARIM

Nef Reserve Gölköy, yıl boyunca ılıman bir iklimi ile yaşayanlarına tüm yorgunluklarından arınıp yeniden dengelenmelerini sağlayan bir ortam hazırlıyor. Su, ahşap, taş, saz gibi doğal elementlerin ve naturel dokulu malzemelerin kullanıldığı Nef Reserve Gölköy’de geniş cam detaylar, yerden ısıtmalı zeminler, katlı teraslar ve zümrüt yeşili havuzlar sayesinde yılın 12 ayı doğa ile iç içe yaşamak mümkün. Sadece elektrikli mini golf araçlarının hizmet vereceği ve tamamen trafiğe kapalı olacak şekilde hazırlanan Nef Reserve Gölköy, sakinlerine doğanın içinde, ağaçların arasında dingin bir yaşam vadediyor.

YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR

DOĞADAN ALDIĞI İLHAMI DOĞAYA VERİYOR

20 bin metrekare peyzaj alanına sahip Nef Reserve Gölköy, doğanın yaz kış kaybolmayan zengin renk paletini, Ege kültürünün yerel şifalı bitki örtüsü ve bölgeye özel dokularıyla buluşturuyor. Doğanın iyileştirici gücünü hissettirmeye hazırlanan Nef Reserve Gölköy’de ekolojik mühendislik harikası iskeleler ile doğayı koruma çalışmalarının etkisini de görmek mümkün.

ÜNLÜ İTALYAN RESTORANINDA SEÇKİN LEZZETLER

Nef Reserve Gölköy’de İtalyan lezzetlerini dünyaca ünlü tariflerle birleştiren, unutulmaz ve lezzetli sofralara ev sahipliği yapan ünlü bir restoran, sevdiklerinizi özenli ve seçkin bir ortamda ağırlayacak. İtalyan restoranın yanı sıra, 270 metre uzunluğundaki doğal sahili ve doğanın içine serpiştirilmiş güneşlenme, dinlenme, yoga ve masaj alanları ile Nef Reserve Gölköy’de seçkin bir yaşam için tüm detaylar düşünüldü.

DOĞANIN KALBİNDE 5 YILDIZLI CONCIERGE HİZMETLERİ

Nef Reserve Gölköy’de 5 yıldızlı concierge hizmeti ile günlük yaşamda ihtiyaç duyabileceğiniz her detay en ince ayrıntısına kadar planlandı. Hayata daha fazla zaman ayırmak için tüm inceliklerin düşünüldüğü projede, 365 gün havuz, bahçe ve ev bakım hizmetlerinden kuru temizlemeye, alışveriş hizmetinden deniz yolu ile ulaşıma, otel, uçak ve seyahat planlamasına, özel tur ve tekne seyahatlerine kadar tüm detaylar Nef Reserve Gölköy sakinlerinin hizmetine sunulacak. Her biri kendine özel havuzlu dublex ve teras villalara sahip proje aynı zamanda bir Nef keşfi olan Foldhome konseptini Bodrum’a taşıyarak bölgeye yepyeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Özel foldhome deneyim alanlarında açık havada özel eğitmenleri ile sunulan ders imkanları, yoga, pilates ve rekreasyon alanlarında meditasyon imkanı ve doğanın içinde masaj gibi bir çok aktivite Nef Reserve Gölköy sakinlerini bekliyor.