Yapısal dilatasyon derzleri olmayan tümleşik son katlar arayan herkes için özel bir çimento karışımı olan Mikro-Beton LİFE özellikleri ile kullanıldığı alana avantaj sunuyor. Her türlü ortama uygun yenilikçi bir ürün olan Mikro-Beton LİFE beton, tesviye şapı, seramik fayans, OSB panoları vb. ürünlerin üzerine uygulanabiliyor. Mikro-Beton LİFE duvar, zemin, tavan, mutfak, banyo, tezgah, duş, ıslak oda ve yüzme havuzu gibi büyük yüzeyleri modern endüstriyel görünüme dönüştürmek için şık ve pratik bir çözüm sunuyor. 

MİKRO-BETON LİFE İLE MİNİMALİST ESİNTİ

Beton ve özel reçinelerden yapılmış ultra ince katmanlı bir bileşik olan Mikro-beton ürünü karışımı yapıldıktan ve kullanıma hazır hale gelmesi ardından sonra dekoratif bir dokuya sahip zemin, duvar görünümü elde edilebiliyor. Mikro-Beton LİFE ürünü ile mobilyalarınızı kaplayarak minimalist tarzda bir görünüme kavuşturabiliyorsunuz. Mikro-Beton LİFE kaplamayı seçiminize göre mat, saten ve parlak üst koruma katlarıyla tamamlayabiliyorsunuz.
Mikro-Beton LİFE ile derzlerden ve bölünmüş görünümden kurtulabiliniyor. LİFE serisi sorunsuz iç ve dış yüzeyler gerçekleştirebilmesine olanak sağlıyor. Olağanüstü özellikleri sayesinde Mikro-Beton LİFE yalnızca mekanın zemini ve duvarları için ideal bir çözüm değil, aynı zamanda tezgah, merdiven, duş gibi mekan içinde hayat bulmuş alanların modern bir şekilde yenilenmesine de imkan tanıyor. 

Yüksek dayanıklılık ve esnekliği bir araya getiren Mikro-Beton LİFE karışımın hazırlanması ve uygulanması oldukça kolay. Ürünün bir diğer önemli özelliği mükemmel işlenebilirlik sunması. Bu yönüyle şık, çağdaş ve minimalist bir görünüm sağlıyor. Ayrıca Mikro-Beton LİFE zeminler, herhangi bir derze sahip olmaması nedeniyle ürünün başka bir avantajı olarak sayılan temizliği ve bakımı kolaylaştırıyor. 

Her yüzeye yapışabilen Mikro-Beton LİFE’ın toplam kalınlığı 1,5 - 2,0 mm. Yüzde 100 su geçirmez özelliğe sahip olan ürünün temizliği ve bakımı oldukça kolay. Ayrıca UV ışınlarına dayanıklı olmasının yanı sırta sürtünmeye ve aşınmaya karşı yüksek dirence sahip. Sonsuz desenler, dokular ve tasarımlara ve renk kombinasyonu elde etmeye imkan tanıyan Mikro-Beton LİFE; yerden ısıtmalı alanlarda kullanıldığında edildiğinde yüksek ısı iletkenliğine sahip. Güvenli ve çevre dostu su bazlı bir ürün olan ürün hızlı ve kolay uygulanıyor.