Peyzaj sektöründe başarılı çalışmaları ile öne çıkan Nar Peyzaj bugüne kadar birçok prestijli projeye imza attı. Bu projelerden biri de Meydan İstanbul Central Park.
Meydan İstanbul Central AVM projesinde 10 bin metrekarelik alan, çocuklara ve ebeveynlere özel olarak tasarlandığını belirten Genel Müdür Peyzaj Mimarı Murat Çelik, bu proje kapsamında çok ciddi bir emek, koordinasyon ve teknik bilgi gerektiren bir çalışma yürüttüklerini vurguluyor. Aktif bir AVM olması nedeniyle insan sirkülasyonun yoğun olduğunu dile getiren Çelik, işveren tarafındaki proje müdürünün tecrübesi nezdinde çalışmalarını AVM’nin ziyaretçiye kapatıldığı saatler içerisinde gece gerçekleştirdiklerini açıklıyor. 

YEŞİL ÇATI UYGULAMALARI İLE DEĞER KATIYOR

Proje kapsamında 25 bin metrekare bir alanda yeşil çatı uygulaması yaptıklarını dile getiren Çelik, ebeveynlerin çocukları ile alışverişlerini kolaylıkla yapabilecekleri, çocukların eğlenebilecekleri bir alan tasarladıklarını belirtiyor. Çelik; çocuk parkı, minyatür futbol sahası, dinlenme alanları ve amfi uygulamalarıyla projeye değer kattıklarının altını çiziyor.  

Firmalarının 2008 yılında İstanbul’da kurulduğunu açıklayan Çelik; konut, AVM, hastane, ofis gibi farklı tipolojideki yapılara peyzaj tasarımı ve uygulamasının yanı sıra, malzeme temini ve müşavirlik hizmetleri de verdiklerini aktarıyor. Çalışmalarında müşterilerine en iyi hizmeti vermeye odaklandıklarını ifade eden Çelik, “Firmamız peyzajı kapsayan tüm disiplin dallarında faaliyet gösteriyor. Tüm bu disiplinleri çalışmalarımıza dahil ederek müşterilerimize bütüncül bir hizmet sunuyoruz.” diyor.

A plus müşteriye hizmet verdiklerini aktaran Çelik, kurdukları beşeri ilişkilerin şirketlerinin ufkunu çok daha ileriye taşıdığını ifade ederek bu başarı ivmelerini her geçen gün arttırmayı hedeflediklerini açıklıyor. Üniversitelerin peyzaj mimarlığı bölümünden her yıl önemli sayıda peyzaj mimarı mezun olmasına dikkat çeken Çelik, peyzaj mimarlığı mesleğini daha iyi bir noktaya taşımak ve genç arkadaşların önünü açmak için birtakım çalışmalar yaptıklarını, ileriki dönemde hedeflerinin bu çalışmaların faal olarak içerisinde olmak istediklerini sözlerine ekliyor.