CMD Metal sektörünün güçlü isimleri arasında yer alıyor. 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren firma kaliteli çözümleri ile öne çıkıyor. İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yer alan tesislerinde yangın çıkış kapıları, metal kapılar, yangına dayanıklı şaft kapakları ve inox paslanmaz kapı imalatı gerçekleştiren firma dünya standartlarında üretim yapıyor. 

CMD Metal’in öne çıkan en önemli çözümlerinden biri de metal kapılar. Yüksek kalitede üretilen bu metal kapılar binaların depolarında, jeneratör ya da elektrik odalarında kullanılıyor. Güvenliğin önemli olduğu bu alanda kullanılacak kapıların yüksek standartta olması gerekir. Metal kapıları yangına karşı dayanımlı olmak üzere imalat eden CMD Metal, iş yerlerine güvenli çözümler sunuyor. 

Geniş bir ürün gamına sahip olan CMD Metal yaklaşık 1000 metrekare kapalı alanda üretim gerçekleştiriyor. Aylık üretim kapasitesi 800- 1000 kapı arasında değişmekten olan marka, imalat ve montaj gibi üretime dahil tüm süreçleri kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Ulusal ve uluslararası standartlara uygun, kaliteli, güvenilir kapılar üreten marka yurt içinin yanı sıra yurt dışına da hizmet veriyor.