Alçak gerilim tesisatı ekipmanları sektörünün önde gelen firmalarından Günsan Elektrik’te uzun yıllardır Dijital Pazarlama ve E-Ticaret alanında görev alan Canan Aynalı Keskin, Göztepe Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi ile Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen seminerde 530 öğrenciyle bir araya geldi. Aynı zamanda Meslek Lisesi Pazarlama Öğretmeni olan Canan Aynalı Keskin, meslek liselerinde okuyan öğrencilerde Dijital Pazarlama alanında farkındalık yaratıp, bu konuda liderlik yaparak, tohumların atılmasına ve kariyer planlamalarına destek olmayı hedefliyor.

NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25 NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25

SEKTÖR DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

İlk olarak Göztepe Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi’nde 70 öğrenciye seminer veren Keskin, ardından Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 460 öğrenciyle sektör deneyimlerini paylaştı. Seminerlerde Dijital Pazarlama’nın önemi, uzmanlık alanları ve pazarlama dünyasının dinamiklerini katılımcı öğrencilerle paylaşan Canan Aynalı Keskin, ilerleyen dönemde daha fazla öğrenciyle bir araya gelerek gençlerin talep ve ihtiyaçlarına yönelik yeni eğitim programları oluşturmayı hedefliyor.