Doğal taş sektörünün köklü markaları arasında yer alan Demirtaş Mad. Mer. Ltd. Şti. geniş ürün gamı ile iç ve dış mekanlara değer katıyor. Yeşil Diyabaz, Emperador Dark, Sky Blue ve Golden Night isimli doğal taşlarıyla öne çıkan firma, mermerin dayanıklılık ve doğallığını estetik ile buluşturuyor. Sunduğu yenilikçi ürünlerle fark yaratan Demirtaş Mad. Mer. Ltd. Şti. yaşam alanlarında doğallık ve farklılık arayanlara seçenek sunuyor. Üç ocağı bulunan firmanın özellikle Emperador Dark, Sky Blue ve Golden Night ürünleri iç mekanda yer döşeme, iç cephe kaplama, basamak ve süpürgelik olarak tercih ediliyor. 

Özel bir dokuya ve renk farklılığına sahip olan Emperador Dark, koyu kahverengi üzerindeki altın rengi örümcek damarları ve beyaz kalsitleriyle iç mekana yeni bir soluk getiriyor. 

YEŞİL DİYABAZ İLE İÇ MEKAN TASARIMINDA YENİ BİR SOLUK 

Firmanın Yeşil Diyabaz doğal taşı ise peyzaj gibi dış cephelerin yanı sıra iç mimaride de tercih edilen bir malzeme. Yeşil Diyabaz renk ve dokusu ile iç mekanda farklı bir görünüm sunuyor. Ayrıca Yeşil Diyabaz deformasyona uğramaması sebebiyle uzun yıllar kullanılabiliyor.