Kalitesi ile ismini duyuran Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri firması, kurulduğu günden bu yana inşaat sektörüne başarılı çözümler sunmaya devam ediyor. Geniş bir ürün gamına sahip olan firmanın en önemli çözümlerinden biri de kamalı-flanşlı iskele çeşitlerinden biri olan merdiven kulesi iskeledir. Tüm cephe işlerinde kullanılabilen merdiven kulesi iskelesi, aynı zamanda sanatsal binaların restorasyonunda, sanayi yapılarında, asansör kuyularında ve de tersanelerde kullanılıyor. 

İŞÇİLİKTEN TASARRUF SAĞLATIYOR

Farklı amaçlar için kullanılabilen merdiven kulesi iskele; kolay kurulumu, verimli olması ve yüksek düzeydeki güvenliği ile dikkat çekiyor. Sökümü de oldukça kolay olan merdiven kulesi iskele, çalışan personelin iş yapım sürecini hızlandırıyor. Bu yönüyle sistem işçilikten ve zamandan tasarruf ederek güvenli ve emniyetli biçimde işlerin sürdürülmesine olanak tanıyor. 

Farklı ekipmanlardan oluşan Merdiven Kulesi İskele, kullanım amaçlarına ve fonksiyonlarına göre değişmek üzere üç türden oluşuyor. 
Tek bir yöne sahip olduğu için rahatça kullanılabilen tek yönlü sahanlıklı merdiven kulesi Merdiven Kulesi İskele, çift yönlü kullanımı ile çalışmaları kolayca yapılmasını sağlayan çift yönlü sahanlıklı merdiven kulesi ile genişliği ve güçlü taşıyıcı sistemleriyle kolayca ve rahatça çalışılmasını temin eden çift yönlü geniş merdiven kulesidir. Kolayca kurulabilen sistem, istenen yüksekliklere kadar ulaşabilmektedir.

Merdiven İskele Modülleri Sistemi üç modülden oluşmaktadır. Sistemin tüm modülleri, tek tek hazırlanmaktadır ve vinçle kurulmaktadır. Başlangıç modülünde alt ayar krikosu, başlangıç ayağı, yatay ve dikey elemanlar bulunmaktadır.
Merdiven modülü başlangıç modülünün üzerine yerleştirilmektedir. Merdivenler, yapının yüksekliğine göre eklenmektedir. Bitiş modülü, merdiven modülünden sonraki katın güvenliğini sağlamak için kullanılmaktadır. Sistemin bütün elemanları, TSE-EN 12810 standardına sahiptir.