Yemek hazırlama ve pişirme alanından çıkarak günlük hayatta daha fazla vakit geçirilmeye başlanan mutfak, dekorasyonda yapılacak küçük dokunuşlarla daha sıcak bir alana dönüşüyor. 

Mutfakta çalışmayı keyifli hale getirin

Evin her yerinde olduğu gibi mutfaklarda da tercih edilen Günsan Eqona USB’li şarj prizi ile mutfağınızı çalışma ya da keyif alanına dönüştürmeniz çok kolay. 2 USB girişi ile aynı anda 2 cihazın şarj edilebildiği, 2.1 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; cep telefonları, tablet, dijital kamera ve benzeri elektronik cihazların adaptöre gerek kalmadan şarj edilmesini sağlıyor. 

Notlarınız kaybolmasın

Günsan’ın Eqona Pratik serisinde yer alan Notluk anahtar priz ise notlarınızı asmak, fotoğraf koymak ve anahtar asmak için kullanabileceğiniz bir anahtar priz. Beyaz, krem ve metalik rengi tasarımıyla hem her yere uyumlu hem de son derece pratik bir çözüm. Ortama biraz renk katmak isteyenler için ise Radius Design serisinde yer alan Gourmet anahtar priz modeli şık bir seçenek. Siyah üzerine karikatür tarzında yiyecek- içecek figürlü tasarımıyla mutfağa modern bir hava katıyor.