Konsept fuarcılık konusunda öncü olan ve başarılarını bugüne dek organize ettiği birbirinden farklı fuarlarla kanıtlayan Medyafors Fuarcılık, fuar organizasyonlarıyla sektörlerin gelişimine, Türkiye ve dünya ekonomisine katma değer sağlıyor. 
"Ayrıntılar Önemlidir" sloganıyla hareket eden Medyafors Fuarcılık, ihtiyaçlara yanıt vermenin yanı sıra beklentilerin üzerinde hizmet sunma politikasıyla hareket ediyor. Marka, çalışmalarını daha da hızlandırmak için Endüstri Radyo’da reklam kampanyasına başladı. Çalışmalarını, sistematik biçimde yürüterek uzun vadeli, sürdürülebilir projelere imza atan marka Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Bayim Olur musun Dergisi, Bayim Olur musun Gazetesi ve bayimolurmusun.com.tr bayilik portalları ile hizmet veriyor. 

“Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı” 2020 fuarının satışlarını gerçekleştiren marka, her yıl gelişen ve uluslararası arenada sözü geçen bu büyük organizasyona bu yıl da bir kez daha imzasını atacak. 8-11 Ekim tarihlerinde CNREXPO/İFM’de gerçekleştirilecek olan “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı” yeni işbirliklerinin gerçekleşmesine ev sahipliği yapacak. Türkiye'den ve yurt dışından bayilik/franchise vermek isteyen markalar ile girişimcileri bir araya getirecek olan “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”, özellikle Türkiye pazarına yatırım yapmak isteyen uluslararası markalar takip ediyor ve de Türk zincir markaların da yurt dışına açılmalarına vesile oluyor.