Ocaklarından çıkardığı ve tesislerinde işlediği farklı mermerleri ile iç ve dış mekanlara yeni bir soluk getiren Dumlu Özcan Madencilik, 1990 yılından bu yana prestijli projelerin en önemli çözüm ortağı. 
Madencilik sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan firma, geniş ürün gamıyla mimarlara projeleri için avantaj sağlıyor. Hedef kitlesine yaşam alanlarına değer katacak birçok farklı seçenek sunan Dumlu Özcan Madencilik, Alanya'da dolomit ve mermer ocaklarında Alanya Siyahı Mermer (Mediblack-Alanya Black)  Alanya Antrasit, Alanya Emperador Dark mermer (Alanya Koyu Füme), Alanya Emperador Light mermer (Alanya Açık Füme), Alanya grigio mermer ve Dolomit minerali çıkarıyor.

MEDİ BLACK İLE KUSURSUZ TASARIMLAR

Ocaklarından çıkardığı doğal taşları, yüksek teknolojiye sahip tesislerinde işleyen firma, yaşam alanlarını kusursuzlaştırıyor. Kaliteden ödün vermeden müşterilerine hizmet veren Dumlu Özcan Madencilik’in en çok beğeni gören ürünlerinden biri de Medi Black. Siyahın asilliğini taşıyan Medi Black, iç ve dış mekanların albenisi arttırıyor.