ÖZBEKİSTAN'IN PROJESİ "PİRAMİT TOWER" DOKA'YA EMANET ÖZBEKİSTAN'IN PROJESİ "PİRAMİT TOWER" DOKA'YA EMANET

Dünyanın önde gelen altyapı, su ve atık su teknolojileri fuarı IFAT, küresel çapta yaşanan pandemi krizi nedeniyle iki yıllık bir aradan sonra 30 Mayıs-3 Haziran 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşecek. Pompa sektörünün öncü markası Masdaf’ta, IFAT Münih 2022’de çevreci pompa teknolojilerini sergileyecek.

ÜLKEMİZ ADINA YENİ KAZANIMLAR SAĞLAMAYI HEDEFLİYOR

Masdaf İhracat Müdürü Osman Çetinkaya, pandemi sebebiyle verilen iki yıllık bir aranın ardından Avrupa’da sektörün paydaşları ile buluşacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, "Fuarda; verimli ve uzun ömürlü; NM serisi Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompalarımızı, çevreci anlayışla dizayn edilen UKMS serisi Kendinden Emişli Atık Su Pompalarımızı ve atık suların transferinde etkili çözümler sunan ENDURO serisi Dalgıç Pompalarımızı, ziyaretçilerin beğenisine sunacağız. Türkiye’nin yüzde yüz yerli pompa markası olarak yenilikçi teknolojilerimiz ile IFAT Münih 2022’de ticari anlamda hem markamız hem de ülkemiz adına yeni kazanımlar sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Yarım asra yaklaşan tecrübesi ve mühendislik gücüyle inovatif pompa çözümlerini 70’ten fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, IFAT Münih 2022’de misafirlerini, B1 hol, 441/540 numaralı standında ağırlayacak.