İnsan hayatı ve ekosistem için yaşamsal bir öneme sahip olan su kaynaklarımızın korunarak kullanılması, sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması açısından büyük önem taşıyor.  Sektöre özel ürün çeşitliliği ve alanında uzman mühendisleriyle müşterilerine; enerji ve su kaynaklarını verimli kullanan çözümler sunan Masdaf, sürdürülebilir su yönetimini destekliyor.

AKILLI SU TEKNOLOJİLERİ

Dijitalleşmeyi; üretimden satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerine entegre etmeyi amaçlayan Masdaf, yaşam kaynağımız olan suyun temini için geliştirdiği akıllı teknolojiler ile su kayıp ve kaçaklarını önlemeyi hedefliyor. Bu kapsamda GenIO Motor Üstü Frekans İnvertörleri ile Mod-Bus haberleşme protokolü üzerinden sisteme erişim imkânı sunarak, pompaların uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor. Böylece sistemin ihtiyacı doğrultusunda çalışan akıllı pompa teknolojileri ile hem sistem verimliliği hem de enerji tasarrufu sağlanıyor.
GenIO Motor Üstü Frekans İnvertörlerini “NM serisi Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompa” teknolojilerine de entegre eden Masdaf; su tedarik ve terfi merkezleri, sulama, yağmurlama, drenaj işlemleri, ısıtma soğutma sistemlerindeki sıcak-soğuk su sirkülasyon devreleri, endüstriyel ve domestik sıvı basma işlemleri için güvenilir, verimli ve çevreci çözümler sunuyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR SU YÖNETİMİ ÇÖZÜMLERİ

Mekanik dayanımı yüksek, uzun ömürlü “NM serisi Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompa”lar, suyunun transferini verimli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirerek, şehirlerin su ihtiyacının karşılanması için sürdürülebilir çözümler sunuyor.

BAKIM KOLAYLIĞI

“NM serisi Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompa”lar, bakım-onarım işlemlerinde de kolaylık sunuyor. Tesisattan, salyangoz gövdesi, tesisata bağlı kalacak şekilde ayrılabiliyor. Pompaya, motoru ya da salyangozu hareket ettirmeden müdahale edilebilmesi sayesinde acil müdahale gerektiren durumlarda sistem kesintiye uğramadan çalışması sağlanıyor. Böylece işletmenin bakım maliyetlerinden de yüzde 70’lere varan oranlarda tasarruf sağlanıyor.

18,5 KW‘A KADAR UZAKTAN KONTROL AVANTAJI

Maksimum 3500 m3/h debili akışkanı 105 metreye kadar basınçlandırabilen “NM serisi Uçtan Emişli Norm Santrifüj Pompa”lar, 18,5 Kw‘a kadar GenIO Motor Üstü Frekans İnvertörlerine entegre edilerek, pompaların uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor.


 

SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR