Güneş İskele markası sektörün kalitesi ile öne çıkan markaları arasında yer alıyor. Faaliyetlerine yaklaşık 15 yıl önce İstanbul’da başlayan firma, bugün birçok önemli projenin tercih ettiği bir marka. Firmanın bu başarısında ürün kalitesinin yanı sıra iş disiplininin payı büyük. Geniş bir ürün gamı ile inşaat sektörüne hizmet veren Güneş İskele üretim, satış ve kiralama hizmeti veriyor. 

Güneş İskele’nin hizmet verdiği ürünlerinden biri de Masa Tipi (Pano) Kalıp İskele sistemleri. Döşeme, perde gibi inşaatın yükünü taşıyan alanlarda inşaatın yapımında kullanılan Masa Tipi (Pano) Kalıp İskelesi, teknik özellikleri ile inşaat yapımına birçok avantaj sunuyor. Özellikle köprü, viyadük ve iş merkezi inşaatları gibi yüksek ve ağır yüke sahip projelerde döşeme ve kiriş altında taşıyıcı iskele olarak kullanılmakta olan sistem, güvenli bir çözüm sunuyor. 

FARKLI KULLANIM ALANLARINA ÇÖZÜM

Ana çerçeve elemanı ile diyagonal (çapraz) bağlantı elemanlarından meydana gelen Masa Tipi (Pano) Kalıp İskele sistemleri yük iskelesi ve merdiven kulesi gibi üç farklı şekilde kullanılmakta. Kalıp altı iskele sistemleri inşaatın bir katının yapılması ardından bir sonraki katta tekrar kullanılmaktadır. Firma bu sistemleriyle katı atık projelerinden konut, otel gibi projelere kadar farklı kullanım alanlarına çözüm sundu. Kalıp altı sistemlerinde teleskobik dikme direkler de bulunuyor. Teleskobik dikme direkler, 5-6 metre yükseklikte kat aralığı bulunan projelerin yapımında kullanılamıyor. Böylelikle daha mukavemetli olabilen masa tipi (pano) kalıp iskelesi, bu nedenle taşıyıcı sistem olarak kullanılmaktadır.

Güneş İskele’nin müşterilerine çözüm sunduğu diğer ürünleri ise galvanizli güvenlikli iskele, güvenlikli iskele sistemi, H tipi cephe iskelesi, teleskobik dikme direkler, masa tipi (pano) kalıp iskelesi, mobil iskele (Tekerlekli yürür iskele), kenar koruma sistemi ve iskele ve kalıp aksesuarlarıdır.