Marshall uzmanlarının geçen yıl gerçekleştirdiği anketler ve sosyal trend araştırmaları sonucunda, dünya genelinde tüketicilerin daha pozitif bir ruh haliyle, anı yaşamaya odaklandığını tespit etti. Araştırmanın sonucuna göre insanlar artık hayatlarında olumlu bir hava yaratacak arayış içinde ve hayallerine, arzularına odaklanmak istiyor. En önemli yaşam alanı olan evler, yaşama dair bu pozitif yeni yaklaşıma kucak açılacak ilk yer. Marshall bu yepyeni koleksiyonunda “Düşün”, “Hayal Et”, “Sev” ve “Harekete Geç” temalı renk paletleri sunarak herkese kendi ışığını keşfetmek için rehberlik ediyor.

Derin orman yeşili, cüretkar teal, yoğun terracotta gibi zengin pigmentli renklerle Baharatlı Bal ve açık nötral renklerden oluşan Sevgi Paletiyle Marshall, sonbaharın renkleri evlere taşıyarak pozitif enerjinin ve değişimin evdeki yansıması olarak ortaya çıkıyor. Marshall’ın hazırlamış olduğu Sevgi Paleti, sonbahar renklerinin ahengiyle mutlu ve kucaklayan ‘açık ev’ atmosferi yaratmak için çok etkili.

Sonbahar, mevsimlik bir renk şölenidir. Yazın gösterişli yeşil renklerin ardından ağaçların yaprakları altın sarısına dönüşmeye başlar. Sararıp dallarından kopana kadar yeşil bir yaprağın turuncuya, kırmızıya, altın sarısına dönüştüğüne tanık oluruz. Farklı ağaçlar farklı sonbahar tonlarına bürünür ve mevsim soğusa da renkler sayesine ortaya sıcak görüntüler çıkar.  

Marshall’ın deneyimli uzman renk tasarımcılarının oluşturduğu yeni renk koleksiyonu her zamanki gibi yine çok konuşulacak. Bu koleksiyonda yer alan 96 farklı renk, tüm zevklere ve yaşam alanlarına uygun renk ve ton önerisi sunuyor, evlere sonbaharın sıcak renklerini taşıyor.

Marshall’ın Gör&Boya uygulaması yepyeni özelliklerle dolu

Marshall’ın iOS ve Android için geliştirmiş olduğu Gör&Boya uygulaması, kullanıcıların  mekânları gerçek zamanlı olarak seçtikleri renklerde görmesi, paylaşması ve boyamasına yardımcı oluyor.

Tüketiciler, duvarlarının videosunu çekerek yüzlerce farklı rengi deneyebiliyorlar. Herhangi bir yerde kendilerine ilham veren bir renk görmeleri halinde ise, yetenekli “Renk Seçici” teknoloji sayesinde rengi anında bu uygulamayla uyumlu hale getirip kendi duvarında deneyebiliyor. Tüketiciler, beğenmiş olduğu rengi, bayi bulma fonksiyonundan kendilerine en yakın Marshall satış noktasına ulaşarak boyalarını satın alabiliyor. 
İkinci bir fikir almak için de doğrudan Gör&Boya uygulaması üzerinden sosyal medyada aile ve arkadaşları ile paylaşabiliyorlar.