İnşaat sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Misek İnşaat’ın tercihi Sima Cephe’den yana oldu. Firma, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi projesinin dış cephe çalışmaları için çözüm ortağı olarak Sima Cephe’yi seçti. 
İstanbul Göztepe’de hayata geçen, 16 bin metrekareden oluşan Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi projesi, yapımına hızla devam ediliyor. Tasarım çizgisiyle dikkat çeken Sima Cephe, ürün kalitesinin yanı sıra profesyonel ekibiyle projeye değer katacak. 

DIŞ CEPHEDE SİMA CEPHE FARKI

Sima Cephe, projenin dış cephe çalışmaları kapsamında ahşap görünümlü kompozit, güneş kontrollü cam, kapaklı giydirme cephe, ısı yalıtımlı doğrama, seksiyonel kapılar, vasistas pencere uygulamaları yapacak.

İstanbul Pendik Kurtköy’de bulunan 2000 metrekare açık alan 2000 metrekare kapalı alanda faaliyet gösteren Sima Cephe, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak adına çalışmalarında üretimden uygulama sürecine kadar her aşamada yeni teknolojilere odaklanmış bir marka. Çözüm sunulacak projede iş kalemlerinin belirlenmesi ile birlikte Ms Project ile iş planı oluşturan marka, müşteriye planlı bir iş programı sunarak profesyonel ve ölçülebilen bir çözüm ortaklığı gerçekleştiriyor. Bu anlayışla Sima Cephe; müşterinin işin projelendirme, sipariş, imalat ve montaj aşamalarını ayrıntılı olarak takip edebilmesi ve yol haritasını görerek ilerleyebilmesi imkanını tanıyor. Çalışmalarında sürdürülebilirliğe odaklanan marka, olası sorunları öncesinden öngörerek zaman ve maliyet kayıplarının önüne geçiyor. Herhangi bir iş aksaklığı bir sonraki iş kaleminde eriterek; çevik, çözümcül ve hızlı aksiyon alınıyor. Bu aşamada taahhüt edilen süre, ilerleme durumu şeffaf bir şekilde sunuluyor. 

Sima Cephe’yi başarılı kılan unsurlardan biri de projede 3 boyutlu çalışmaların yapılması. Marka, 3 boyut üzerinden imalat ve montaj aşamalarını gerçekleştirerek en zor projeleri dahi en ince ayrıntısına kadar detaylandırıyor, hataları minimize ediyor ve maximum verimlilik sağlıyor.