SMS Marmara Group’un lokomatif firması Marmara Fidancılık, farklı platformlarda hedef kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. Peyzaj ve biyolojik gölet uygulamalarındaki başarısı ile isminden söz ettiren marka, Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne katıldı.  

Sektörde faaliyet gösteren peyzaj firmalarının katılımcı olarak yer aldığı Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’nde, SMS Marmara Group’un lokomatif firması Marmara Fidancılık stant kurarak ziyaretçilerine çalışmalarını anlattı. Sakarya’nın en en önemli alanlarından biri olan Kırkpınar Sahili Sapanca’da 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali, yurt içinden ve yurt dışından birçok ziyaretçiye ve katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Marmara Fidancılık, festivalde A 04-05 standında yer aldı. Peyzaj ve biyolojik gölet uygulamaları hakkında ziyaretçilerine bilgi veren firma, festival süresince yurt içinde ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırladı. Marmara Fidancılık’ın çalışmaları fuar süresince yoğun ilgi gördü. 

Başarılı çalışmalarıyla ismini duyuran Marmara Fidancılık, bugün her biri sektörün lider firmaları arasında yer alan altı firmanın birleştiği SMS Marmara Group’un lokomatif firması olarak öne çıkıyor. 1994 yılında limited şirketi olarak kurulan Marmara Fidancılık, alanında uzman peyzaj mimarlarından oluşan ekibiyle farklı ölçeklerde hizmetlerini, günümüz teknolojilerini peyzaj materyallerine uyarlayarak tasarım, sert ve yumuşak peyzaj, biyolojik gölet, hücresel dolgu sistemi uygulamaları, bakım çalışmaları, orta ölçekli inşaat çalışmaları ile çevreye duyarlı, estetik ve fonksiyonel olarak sürdürüyor.