Peyzaj sektörü içerisinde önemli bir yere sahip olan Marmara Fidancılık, sert ve yumuşak peyzaj proje ve uygulamalarındaki kaliteli hizmeti ile öne çıkıyor. Biyolojik gölet ve hücresel dolgu sistemi çözümleri konusunda ülkemizde öncü bir marka olan Marmara Fidancılık, projelere değer katmaya devam ediyor. Marka, İstanbul’un prestijli projeleri arasında yer alan Larus Loft’un peyzaj çalışmasına imza attı.

PEYZAJI İLE GÖRSEL ZENGİNLİK SUNUYOR

Hakan Kıran Mimarlık'ın projelendirdiği ve Vizyon İstanbul İnşaat tarafından Göktürk’te hayata geçirilen Larus Loft projesi, peyzajıyla yaşam kalitesini artırıyor. "U" şeklinde tasarlanan iç avlu konsepti ile doğanın içinde konforlu yaşam alanı sunulan projede peyzaj detayları öne çıkıyor.  Projenin peyzaj alanlarında alt yapı işlerinin son derece özenli olarak çalışıldığını belirten Marmara Fidancılık Genel Müdürü Metin Aktomas, “Projede kullanılan Huş ağaçları ile oluşturulan doğal mekan zemininde sıkıştırılmış toprak kullanıldı. Çevre binaların görüntüsü Sarmaşık Yasemin duvarı ile perdelendi, böylelikle kokusu ve görsel zenginliğiyle projenin peyzazında duyulara hitap edildi.” diyor. 

“MARKALI İŞLER YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Marmara Fidancılık denildiğinde ilk akla gelenin zor detayları çözümleyen, hızlı ve ulaşılabilir bir firma oldukları olduğunu vurgulayan Aktomas, öncelikle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve bunu yaparken işlerinde göstermiş oldukları özveriyi en iyi şekilde sergilemenin hizmetlerinin önemli bir parçası olduğunu dile getiriyor. Peyzajı kapsayan her konuda dünyanın kaynaklarını uyum ve tasarruf içinde kullanarak etkili bir oyuncu olmaya, kalıcı çözümler sunmaya devam edeceklerini ifade eden Aktomas, “Görselliğin yanı sıra çözüm odaklı çalışmalarımızda gerek üretimimizden kullandığımız ithal kalitesindeki bitkilerimiz gerekse birinci sınıf uygulama işçiliklerimiz ile markalı işler yapmayı sürdüreceğiz.” diyor.