Marmara Fidancılık, peyzaj sektörünün en önemli iş platformları arasında yer alan, katılımcı ve ziyaretçileri ile Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı olan 22-24 Kasım 2018 tarihinde TÜYAP’ta gerçekleşen Flower Show İstanbul’a katıldı.

MARMARA FİDANCILIK STANDI İLE İLGİ ODAĞI OLDU

Yurt içinden ve dünyanın farklı ülkelerinden ziyaretçilerin geldiği Flower Show İstanbul’da Marmara Fidancılık, stand tasarımıyla dikkatleri üzerine çekti. Sert ve yumuşak peyzaj proje ve uygulamalarında hizmet veren marka, fidanlık üretimindeki gücünü de fuarda yansıttı. Yetiştirdiği farklı bitkilerden oluşan konseptiyle öne çıkan Marmara Fidancılık’ın standı, doğanın rahatlatıcı ruhunu fuara taşıdı.

Sert ve yumuşak peyzaj proje ve uygulamalarının yanı sıra bu hizmet kapsamında biyolojik gölet ve hücresel dolgu sistemi çözümleri konusunda öncü bir marka olan Marmara Fidancılık, fuarda yurt içi ve yurt dışından gelen ziyareçilerini ağırladı. Üretimi, hizmetleri ve çözüm sunduğu projeleri hakkında ziyaretçilerine bilgi veren markanın standı, üç gün süren fuar süresince ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.