IQ Alüminyum Sistemleri, Deceuninck kalitesiyle yenilikçi ürünlerini ortaya koyuyor, hem nostaljik kepenk hem de katlanır kapı sistemleriyle geleneksel ve moderni bir arada sunuyor. Her iklim koşuluyla uyumlu ve pratik çözümler geliştiren IQ Alüminyum Sistemleri, lider müşteri memnuniyeti ve üstün fiyat performansıyla fark yaratıyor. Ev veya iş yerlerinden manzara keyfi yaşamak isteyenler için Dekoratif Vival serisi mükemmel bir seçenek oluyor.

ISI TASARRUFUNUN EN EKONOMİK ÇÖZÜMÜ

Deceuninck kalitesiyle öne çıkan IQ Alüminyum, ısı tasarrufunun en ekonomik çözümünü sağlıyor. Sürme sistemleri, menfez, güneş kırıcı, açılır sistemler, skylight ve cephe sistemleri olmak üzere 21 serisi bulunan IQ Alüminyum, yüksek yalıtımlı, kaliteli, uzun ömürlü, dayanıklı, geri dönüştürülebilir tasarımları ve çevreci olması sebebiyle yaşam alanlarının öncelikli tercihi oluyor.  

SINIRSIZ RENK SEÇENEĞİ VE GÜÇLÜ YALITIM

Vival, katlanır kapı sistemlerinde pratik açılıp kapatılabilme imkânı sunuyor ayrıca restoran ve teras kullanımlarında mükemmel uyum sağlıyor. Hem sağa hem sola ya da her iki yana toplanabilen Vival, Alüminyumun sunduğu sınırsız renk seçeneği sayesinde de farklı dekoratif amaçlar için kullanılabiliyor. Ayrıca kapama profilleri ve işlevsel conta yapısı sayesinde güçlü yalıtım sağlayan Vival, minimal eşik profili ve minimum kasa yüksekliğiyle kullanım kolaylığı sunuyor.