Havuzlar, suyun insan psikolojisi üzerinde yarattığı sakinleştirici özelliği ile günümüzde özel yapıların yanı sıra kamusal alanlarda da sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle otel projelerinin vazgeçilmesi olan havuzlar, burada hem görsel hem de işlevsel özellikleriyle öne çıkıyor. Havuz sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Hitit Havuz ise bu projelerde öncelikli tercih edilen markalar arasında. 

SU DUVARLARI İLE SUYUN EN HUZURLU HALİ 

Hitit Havuz’un tercih edildiği projelerden biri de Kırşehir’de yer alan Makissos Tatil Köyü. Müşterilerinin keyifli ve huzurlu bir vakit geçirmesini istenilen Makissos Tatil Köyünde, havuz alanlarına önem verildi. Projede su duvarı, cam su perdesi, sıralı su köpüğü fıskiye sistemi, sis efekti sistemi ve paslanmaz çelik özel tasarım figürleri ile Hitit Havuz yer aldı. Gerçekleştirilen uygulamalar ile projeye görsel bir zenginlik sunuldu. 
Ankara’da 2010 yılında temelleri atılan Hitit Havuz; fıskiye sistemleri, süs havuzları, yapay şelaleler, iç ve dış mekan su perdeleri ve su altı armatürleri konusunda imalatçı, ve uygulayıcı olarak faaliyetlerini sürdürüyor.