İklimlendirme sektörünün öncü markası Luftsis, iklimlendirme sektörünün ön önemli buluşma noktalarından biri olan ISK-Sodex İstanbul 2019 Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini sektör profesyonelleri ile buluşturdu. 2-5 Ekim tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ISK-Sodex İstanbul 2019 Fuarı’nda Luftsis, C32 salonda yer aldı.  Yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini standında ağırlayan marka, yüksek verimli son teknoloji ile üretilen sistemlerini tanıttı. Fuar süresince ziyaretçiler tarafından standı yoğun ilgi gören Luftsis, yeni teknolojileriyle isminden söz ettirdi. 

Bandırma’da yer alan fabrikasında konfor, hijyen ve endüstriyel tip modüler klima santralleri, kompakt klima santralleri, endüstriyel boyahane klima santralleri, egzoz fanları, ısı geri kazanım cihazları, mutfak ekolojik üniteleri, fan coiller, jet fan-tünel fanları, ısıtıcı apareyler, havuz nem alma cihazları, endüstriyel kondensing ünitelerin üretimini gerçekleştiren Luftsis AŞ, yenilikçi çözümleriyle müşterilerine avantaj sunuyor. 

Altıncı nesil LUFT VRF Merkezi Klima Sistemleri ile de öne çıkan markanın bu sisteminin en önemli farkı, yeni ve özel bir kompresör dizaynına ve tümüyle inverter bir dizayna sahip olması. Kompresör sıcak gaz besleme özelliği ile performansı düşmeden kış mevsiminde -25 ˚C’lerde çalışabiliyor. Ayrıca inverter kompresörleri sayesinde, enerji verimliliği sağlıyor. Cihazda yer alan ekonomizör sayesinde ise ekstra borulama uzunlukları sağlanıyor, soğutma ve ısıtma kapasitelerinde veya dış hava sıcaklıklarına bağlı olarak kapasite düşümlerindeki olumsuzluklar yaşanmıyor. Cihazda bulunan inverter panellerin gaz soğutmalı olması da ekstra bir özellik olarak öne çıkıyor. LUFT VRF Merkezi Klima Sistemleri tüm bu teknik üstünlükleriyle son kullanıcıya, proje ve dizaynlara ek fayda sağlıyor.