Living Now with Netatmo, evlerde akıllı bir sistem kurulmasını sağlıyor. Gelenek sistemlerle entegre edilebiliyor ve kendi aralarında kolaylık haberleşebiliyor. Bir ağ geçidi yardımıyla da evde yer alan kablosuz ağ sistemine bağlanabiliyor. Uzaktan kontrole izin veren sistem, akıllı cihazlarla evin kontrolünü sağlamak mümkün. 

BİR TIKLA EV KONTROL ALTINDA 

Living Now with Netatmo akıllı telefonlar üzerinden kumanda edilebiliyor. Cep telefonunuz üzerinden evinizi uzaktan yönetebilir, ışıkları, perdeleri ve panjurları kapatabilir olsa bir alarm durumunda bildirim alabilirsiniz. “Varlık simülasyonu senaryosu” sayesinde, ışık ve perde-panjur aktivitelerini evdeymiş gibi senaryolandırabilirsiniz. Yapılması gereken tek şey ise mobil uygulamayı indirmek. 

ENERJİ TÜKETİMİNİ KONTROL EDİYOR 

Living Now with Netatmo aynı zamanda enerji tasarrufu konusunda da kullanıcısına yardımcı oluyor. Uygulama üzerinden tüketim değerlerini kontrol edebilir ve maksimum tüketim yapan cihazları devre dışı bırakabilirsiniz. Bu sayede hem faturaları kontrol altına alabilir hem de tüm cihazları daha verimli kullanabilirsiniz.