PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, sektöre damga vurmasını hedeflediği, zarif tasarımın üstün performans ile buluştuğu yeni serisi LegendArt'ı satışa sundu. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş keskin ve mükemmel tasarımıyla mekanlarınızın tarzına uyum sağlayan LegendArt Pencere ve Kapı Sistemleri, şıklığı ön plana çıkartıyor. Akustik yalıtımı ve statik güç özelliği ile yalıtım konusunda bütçenize büyük bir fayda sağlayan, keskin ve zarif çizgileri ile mekanların mimarisiyle ve dekorasyonuyla uyum içinde olan LegenArt, sınırsız renk seçeneği de sunuyor.  

GYF'LERE TALEP REKOR SEVİYEDE GYF'LERE TALEP REKOR SEVİYEDE

5 ODACIKLI VE ÜSTÜN ISI YALITIMLI

70 mm genişliği, 5 odacıklı yapısı ile ısı yalıtımında 0,9 W / m² K'nin altında performans sunarak mükemmel bir ısı yalıtımına sahip olan LegendArt Sistem, statik orta kayıt ve cephe profilleri ile rüzgârın fazla olduğu bölgelerde bile en uygun çözüm olmaktadır.

SEKTÖRE DAMGA VURMASI BEKLENİYOR 

İlklerin öncüsü Egepen Deceuninck olarak yeni ürünlerini tüketicilerine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer Özen, "Bizler her zaman daha iyiyi üretmeye ve tasarlamaya devam edeceğiz. Sektöre damga vurmasını beklediğmiz yeni ürünümüz LegendArt ile Egepen Deceuninck, her zamanki gibi adından başarı ile söz ettirmeye devam edecek" dedi.