Layher İskele Sistemleri, her alanda olduğu gibi, silindirik ve küresel tank imalatlarında da üreticiye önemli ölçüde avantaj sağlıyor.

ZAMAN YÖNETİMİ VE MALZEME TASARRUFUNU ÜST SEVİYEDE TUTUYOR 

Modüler sistem iskele geometrisi, zor alanlarda çalışılabilmeye imkan veriyor. Dikme flanşlarının orijinal tasarımı sayesinde, klasik dikdörtgen modüllerin yanı sıra dairesel iskele de oluşturulabiliyor. Silindirik veya küresel yapıların çevresine ya da içerisine kolaylıkla kurulabilmesi, modüler sistem iskele avantajlarından biridir ve firma bunu yaparken her zaman olduğu gibi iş gücü, zaman yönetimi ve malzeme tasarrufunu en yüksek düzeyde tutabilmeyi başarıyor.

Yapılacak dairesel iskelenin boyut ve niteliği göz önünde tutularak, küçük ve büyük çaplı dairesel iskele kurulum yöntemleri mevcut olup, bu tür iskelede bakım-onarımın yanında imalat da gerçekleştirilebilmektedir.

DEZAVANTAJI AVANTAJA ÇEVİRDİ

Silindirik tank imalatı yapılırken, oluşturulan tank şablonuna uygun şekilde iskelenin tasarlanmasının ardından yine konik tank kaidelerine bindirilerek, yaklaşık 16 metre çapa sahip tank imalatı gerçekleştirildi.

Bu kaidelere iskele ayaklarının bindirilmesi de, modüler sistem iskelenin bir parçası olan döndürülebilir taban plakası kullanılarak gerçekleştirildi. Gerekse tasarım açısından dairesel iskele olması gerekse konik bir zeminde kurulacak olması, yüksekliği ayarlanabilir döndürülebilir taban plakası tercih edilmesini gerekli hale getirdi. Böylece, zemin iskele için tesviyeli gibi çalışmış ve döndürülebilir taban plakası konik şekilli zeminin dezavantajını avantaja çevirdi.

Ayrıca eğimli zemin olması taban plakalarının narinliklerini arttıracağından, hem narinliği azaltabilecek hem de iki taban plakasının birlikte çalışabilmesine olanak sağlayacak biçimde özel bir kelepçe yardımıyla birbirine bağlanabiliyor.

Tüm bileşenler, birbirine tam olarak uyumlu olarak Alman kalitesiyle üretiliyor; endüstriyel tesis, inşaat, ulaşım, sanayi kuruluşları gibi alanlarda bakım, onarım, imalat, destek yapılar, geçici erişimler gibi işlerde hizmet veriyor.

BİR BAKIŞTA ÜRÜNLERİN SAĞLADIĞI KAZANIMLAR

Firmanın ürünlerinde şu avantajlar öne çıkıyor:

•    Her türlü yapıya uyarlanabilen esnek kurulum avantajları ve özel parçalar sayesinde kolayca kurulup sökülebilme
•    Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri
•    Kullanıcı dostu ve ergonomik çözümler
•    Bileşenlerin birbirlerine kolay bir şekilde uyarlanabilmesi
•    Kolay kurulumu sayesinde sağladığı iş gücü ve zaman tasarrufu
•    75 yıllık deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi. Taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletmenizdeki rutini bozmaz.