Layher İskeleleri ile uyumlu Layher Çatı ve Koruyucu Sistemler ile tüm dünyada, çevrenin korunması, gürültünün engellenmesi, hava koşullarına karşı korunma sağlanması ve yaya güvenliğinin sağlanması gibi günümüzün zorlayıcı ihtiyaçları karşılanıyor.

OPERASYONLAR TEK ÇATI ALTINDA KISA SÜREDE TAMAMLANIYOR

Kaset çatılar, kolay monte edilebilir yüksek kalite ve yanmaz brandalı çatı sistemleri, alüminyum ya da şeffaf koruma panelleri ile yapı yenileme çalışmaları ve tesis bakımlarının yanı sıra, restorasyon işlemleri için de şantiyelerde en çok tercih edilen sistemlerden biri oluyor.

Bu sistemler sayesinde, normal iş operasyonları hem daima güvenli bir çatı altında devam ettiriliyor hem de tüm iş süreçlerinin de çok kısa sürelerde tamamlanmasına olanak sağlanıyor.

HEM MALZEME TEDARİKÇİ HEM ÇÖZÜM ORTAĞI

Kapanması gereken alanın büyüklüğü ya da bölgedeki hava şartları da göz önüne alınarak yapılan titiz proje çalışmaları sonrasında, işe en uygun çatı ve koruma sistemi seçilerek Layher güvencesiyle müşteri sahasına ulaştırılıyor. Firma, sadece malzeme tedarikçisi olmakla kalmayıp, aynı zamanda işin ilerleyen süreçlerinde saha süpervizyonları, teknik destek çalışmaları gibi birçok konuda müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Çift/tek eğimli ve çokgen silindirik çatılar, 40 m’ye kadar açıklıklı çatı genişliklerinde, orta açıklıkla yüksek rüzgar ve kar yükleri düşünüldüğünde Keder örtüleri daha güvenli bir şekilde kullanılabilme olanağı da sağlıyor.

75 yıllık geçmişe dayanan deneyimi, Layher'in tüm dünyadaki başarılarındaki en önemli faktörlerden biri olarak öne çıkıyor. Firma, bu bakış açısıyla müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam etmenin yanı sıra, yapıların korunmasından güvenli çalışma alanları oluşturmaya, üretimin başlangıcından zorlu bakım çalışmalarına kadar müşterilerinin kazanç elde etmesini sağlayan özel projeler hayata geçirmeye devam edecek.

LAYHER ÜRÜNLERİNİN SAĞLADIĞI KAZANIMLAR NELER?

Bir bakışta Layher ürünlerinin sağladığı kazanımlar aşağıdaki gibi sıralanıyor:

NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25 NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25

•    Çalışma alanını kısıtlamayan ve iş yapma sürelerinizi kısaltan güvenli çalışma platformları.
•    Layher Şimşek cephe ve Allround flanşlı iskeleleri ile uyumlu bir şekilde kullanabilme olanağı.
•    Geniş alanların kapanmasında tüm statik hesaplar göz önüne alınarak güvenli sistemin belirlenmesi.
•    Uzun süreli işlerde hava şartlarından etkilenmeden işin devam etmesinin sağlanması.
•    Farklı gereksinimler için çözüm sunabilecek kapsamlı ürün yelpazesi.
•    Taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletme rutinini bozmamak.