Layher’inAllround altyapısına sahip sahne sistemleri yüksek yükleme kapasitesi, hızlı montaj ve demontaj süreleri sayesinde zamandan ve işçilikten de tasarruf sağlamakta. Geniş aksesuar seçenekleri ile oluşturulabilecek sahneler ise hayal gücü ile sınırlı.Layher uygulamalarındaki çok yönlülük özelliği, sahne sistemlerinde de kendisini gösteriyor.

HIZLI VE KOLAY ADAPTE OLMA AVANTAJI

Layher Sahne Podyum ve Standları:Tüm parçalar alüminyum, sıcak daldırma ile galvanizli çelik ve kaplamalı kontrplak panelleri nedeniyle kötü hava şartlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Pürüzlü yüzeylerde arazinin vaziyeti için Allround sahnelerin hızlı ve kolay adapte olabilirliği ise önemli bir avantaj.
Layher standları, konforu da sağlayarak boyut ve ekipman sınırlaması olmadan her zaman harika bir seyir noktası oluşturur.

ÖZELLİKLİ YAPILAR İÇİN LAYHER KAFES (TRUSS) SİSTEMLERİ

Layher Kafes (Truss) Sistemleri:Yük taşıma kapasitesi açısından üstün performans sağlayan, hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebilir özellikli yapılar, karmaşık ve güçlü bileşenler gerektirir. Buna benzer uygulamalar için LAYHER truss sistemleri ideal bir çözümdür.Universal taban, podyum ve truss sistemlerinin birbirine bağlanmasını sağlayarak, her pozisyonda kolaylıkla ayarlanabilme imkanı sunar. Akılcı bağlantılar, truss sistemlerinden gelen yükü podyuma iletilerek, akılcı bir yük dağılımına sahip olur.
Video Wall Sistemi: Büyük ve açık hava konserlerinde sahnedeki sanatçıları daha yakın açıdan görebilmek ve aynı zamanda geniş kitleye hitap eden Dünya Kupası gibi büyük spor etkinliklerinin yayınlanması için LED video ekranları günümüzde önemli bir araç olmuştur. Layher, gerçek gereksinimlere uygun olacak şekilde ve kolay uyum sağlayabilmesi açısından boyut olarak esnek biçimde birkaç panelden oluşan LED ekranlı Video Wall Sistemini tasarlamıştır.

LAYHER KORUMA SİSTEMLERİ İLE MAKSİMUM KORUNMA

Layher Koruma Sistemleri: Geniş kapsamlı Layher Koruma Sistemi, çevresel gürültülerden ve havanın olumsuz etkilerinden korunma gerekleri için efsanevi Layher teknolojisi ile kullanıcılarına optimum çözümler sunar. Layher duvar panelleri aynı zamanda ses izolasyon panellerine de dönüştürülebilmekte.

Layher Foh Kule Kit Sistemi: Foh kule sistemleri, günümüzde daha etkin bir gösteri sunabilmek için sahneyi istediğiniz açıdan görme ve ses ve ışık mühendisleri tarafından gerekli anda müdahale edebilmesinin yanı sıra şık görünümü ve tente kullanımıyla tüm iklim koşullarında kullanım imkanı sunar.

Kimi zaman bir festivalde, kimi zaman bir konserde (Vodafone Park, Shakira “Eldorado World Tour” konseri), kimi zaman moda haftasında, kimi zaman uluslararası bir organizasyonda, kimi zaman da tozlu bir tiyatro sahnesinde Layher’i gmümkün. Layher Gösteri Sahneleri ve Podyumlar, daima güvenli bir performans alanı sağlar.