Layher’in, hatta iskele sistemlerinin doğuşuna vesile olan merdivenler, bugün gelinen noktada onlarca çeşitleriyle pek çok farklı amaca hizmet ediyor. Layher ürün gamında yer alan genelde kısa süreli çalışmalarda kullanılmakta olan iskele merdivenleri, tek basamaklı kayar merdivenleri, çift basamaklı katlanır merdivenleri, platform merdivenler gibi birçok merdiven çeşitleri inşaatlarda ve endüstriyel tesislerde tercih ediliyor.

MERDİVEN, GEREKTİĞİNDE HEP YANINIZDA OLAN İYİ BİR ARKADAŞA BENZER

Çok yönlü güvenlik özellikleriyle öne çıkan, geleneksel katlanır merdivenler. 
Özel çalışma şartlarına uygun, iki taraftan çıkılabilen, basamaklı katlanır merdivenler.
Rahat ve geniş basamakları bulunan klasik katlanır merdivenler. 
Plastik kaplamalı çelik menteşeler, fazla açılmayı engellemekte ve kopmaz polyester kayışlar, kaydırmaz plastik papuçlar.
Daha fazla güvenliği sağlamak için iki yanlı traversli katlanır merdivenler.

TÜM DÜNYADA MERDİVENLERİN DIN EN 131-1 ve 2 STANDARDINA SAHİP OLMASI İSTENİYOR

EN 131, yerel ve ticari ortamlarda merdivenler için tüm gereksinimleri kapsayan bir teknik standartlar kümesidir. İngiltere'de BS EN 131 normu olarak bilinmektedir. 

LAYHER MERDİVENLERİNİN KAZANIMLARI

Kullanıcılar Layher markalı ürünleri kullanmaya karar verdiğinde, yalnızca bir merdiven ya da bir hareketli iskeleye değil, çok daha fazlasına sahip olmuş olur. 

50 yıllık uygulama deneyimine ve bilgisine sahip olan Layher, dünya çapında ölçüt oluşturmuş kalite standardına sahiptir. 
Teknik yönden üstünlük ve uzun ömürlü olmanın verdiği güvenceyle hareket eden Layher’in tüm çelik parçaları, EN ISO 4042 ve EN 12811-2 normu gereğince galvanizlenmiştir.
Sistemlerinin alımı sırasında özel montaj ve kullanım kılavuzları temin eden Layher, aynı zamanda çalışanlarının her türlü soru ve talebe daima açık olmasıyla da müşterilerine avantaj sunmaktadır.