Socar bünyesindeki Petkim ve Star Rafineri’lerinde bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mod İskele, profesyonel iskele hizmeti sağlayıcısı olarak sektöre yön veren önemli şirketlerden biridir. 
Çalışmalarında güvenliği daima ön planda tutan firma; kuruluşundan bu yana başta petrokimya, çimento, enerji, tersane ve inşaat olmak üzere birçok sektörde iskele (kiralama, kurulum/söküm ve süpervizörlük) ve izolasyon hizmeti sağlıyor. “Profesyonel İskelecilik” anlayışı ile Layher çözüm ortakları arasında yer alan Mod İskele, portföyünde bulundurduğu Layher marka malzeme ve yaklaşık 300 kişilik uzman kadrosuyla birlikte müşterilerine anahtar teslim (malzeme + işçilik + kontrol/onay) çözümler sunuyor. 

Layher Allround® (Flanşlı) Sistem’in geniş ürün yelpazesi ile sayesinde küre tank dış yüzeyi gibi düz olmayan zeminlerde güvenli ve hızlı iskele kurma imkanı mevcuttur. Layher, bu tarz kompleks yapılarda erişilmek istenen yapıya göre 3 boyutlu dizayn edip, farklı tasarımlara kolaylıkla erişim ve modifikasyon sağlamaktadır. 

•    Açılı zeminlere uyum sağlayan oynar ayak mili,
•    Dar ve sadece geçiş imkanı bulunan noktalarda, bir üst kata erişim için kapaklı geçiş kullanımı,
•    İhtiyaç durumunda istenilen noktada flanş ve dikme oluşturabilme özelliği, 
•    Portatif ve erişilecek yüksekliğe göre ayarlanabilir merdiven seçenekleri,
•    Hızlı ve güvenli erişim sağlamak için hazır konsol uygulama imkanı, işleri kolaylaştıran parçalardan sadece birkaçıdır. 

Sistemin tüm parçaları korozyona karşı 60-80 μm sıcak daldırma galvaniz ile korunmaktadır. Layher İskele ürünleri tüm komponentleriyle «Türk Standartları Enstitüsü» tarafından kabul edilmiş, «EN 12810 ve EN 12811» iskele normlarına uygunluğu DIBt (Alman Yapı İşleri Enstitüsü) tarafından kontrol edilmiş ve sertifikalandırılmıştır. 
DIBt sertifikaları her 5 yılda bir yenilenmekte ve sertifikasyon süresince düzenli aralıklarla ürünlerin sertifikasyona uygunluğu kontrol edilmektedir. Sürekli aynı kalite ve toleransta üretim yapılması garanti altına alınmaktadır.