Üreticilerin, gelişen dünyanın tüm gereksinimlerine uyum sağlayabilmesi gerekir. Layher olarak, sadece iskele elemanları üretmekle kalmayıp, güvenlikli iskele sistemleri tasarlıyor; donanımlı teknik ekibimiz sayesinde, kullanıcıların taleplerine en hızlı ve doğru çözümleri sunuyoruz.

Layher Allround Flanşlı iskele sistemleri, geniş kullanım alanı ve ürün çeşitliliği sayesinde farklı alanlarda ihtiyaçlara çözüm sunabiliyor. İleri teknolojisinin ve sürekli aynı kalite ve toleransta üretiminin yanında, yerel ve uluslararası standartlara tamamen uygun olması sayesinde de, kullanım ve kullanım ömrü açısından önemli avantajlar sağlıyor.

Yeni köprü inşaatlarında veya mevcut köprülerin bakımında, yaya trafiğini aksatmamak için geçici köprüler, Layher Allround iskele sistemi ile hızlı ve güvenli bir şekilde kurulabilir. Sistemin demonte özelliğinin olması, kullanılabilirliği açısından avantaj sağlar. Yerel koşullara bağlı olarak, yaklaşık 40 metreye kadar olan açıklıklarda geçici köprüler kurulabilir.Trafik hacmindeki ve özellikle ağır yüklerdeki muazzam artış nedeniyle, köprüler artık beklenenden çok daha fazla kullanılıyor.  Buna bağlı olarak bakım- onarım işleri artıyor. Bakım sırasında trafik yoğunluğunun artmaması için bakım süreleri mümkün olduğunca kısa tutulması gerekiyor. Bu noktada sürekli gelişen akılcı çözümleri ile Layher, ihtiyaca yönelik en doğru sistemin kullanılmasını sağlıyor. Standart Allround iskele sistemi parçalarıyla kurulabilen köprü altında loka bir bölgede yapılacak olan bakımlarda mobil askı iskele kullanılabilir. Köprü altında tüm bölgelere erişim isteniyorsa, yine standart Allround parçalarıyla kurulan birkaç yerden mesnetli mobil iskeleler veya Allround FW sistem sayesinde 30 metreye kadar köprü açıklıklarında mesnetsiz mobil iskeleler kullanılabiliyor. En zor alanlara özel çözümlerimiz ile inşaatı tamamlanmış köprülerin bakım onarım işlerinde, Layher Allroun iskele sistemi ile en güvenli çalışma alanları oluşturabilirsiniz. 

KÖPRÜ AYAKLARINDA BAKIM ONARIM İŞLERİ İÇİN ÖZEL ÇÖZÜMLER

Layher Allround iskele sistemi ile en zor işlerde bile yüksek taşıma kapasitesi ile güvenli çalışma ortamı sağlanır. Köprü ayaklarında bakım onarım işleriniz için size en uygun çözümleri üretir. Layher olarak geliştirdiğimiz AluFlex taşıyıcı kirişlerimiz, köprü çalışmalarınızda kurulumu hafif, basit, etkili bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Tüm Layher Allround sistemleriyle uyumlu olan bu yeni ürün; betona ankraj olanağı da sağlayan yardımcı parçalarıyla pek çok farklı alanda çözüm sunabiliyor.Trafik hacmindeki ve özellikle ağır yüklerdeki muazzam artış nedeniyle, köprüler artık beklenenden çok daha fazla kullanılıyor. Buna bağlı olarak bakım- onarım işleri artıyor. Bakım trafik yoğunluğunun artmaması için bakım süreleri mümkün olduğunca kısa tutulması gerekiyor. Layher’in yeni geliştirdiği AluFlex taşıyıcı kirişler bu aşamada devreye giriyor. Bu sistem sayesinde özellikle kavisli geometriye sahip olan, özel çözümler gerektiren köprü bakım-onarımlarında iskele kurulumu çok daha kolay hale geliyor. Yüksek taşıma kapasitesi sayesinde köprü genişliği boyunca düşey yönde askı noktalarının az olması çalışma alanını arttırmakla beraber iş yükünü de azaltıyor. İşlevsel, hızlı kurulabilen ve iş güvenliği standartlarına uygun AluFlex taşıyıcı kirişler ile artık köprü bakım onarımları çok daha kolay tamamlanabiliyor.