Layher, iskele sistemi ile modüler çatı ve hangarlar da üretmekte. Layher’in bu sistemini diğer çözümlerden ayıran en güçlü yanları ise; iskele yapılarının taşınabilir ve ölçülerinin değişkenlik gösterebilir olmasıdır. Aynı zamanda proje bitiminde “sıfır” kayıp önceliği ile demonte olup parçaların yeni bir proje için kullanılabilir olması oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra hızlı temin ve yerinde hızlı kurulum yapılabilmesi Layher’i her zaman ilk sırada tercih edilir kılar.
 
Layher Çatı & koruma sistemleri, alternatif çelik çözümlere göre daha hafif olması sebebiyle sahada birçok avantaja sahip.

Dünya genelinde deniz endüstrisinde birçok uygulamaya imza atan Layher, tüm ortam koşullarını dikkate alarak proje çalışmaları yapmaktadır. Tasarımlarında güvenlik ve konforu bir arada plan- lamaktadır. LAYHER KEDER XL modelimiz ile 30 m açıklıkları, LAYHER ALLROUND FW sistem desteği ile de rüzgâr ve kar yükü gibi etkilere bağlı olarak 45 m açıklıkları geçmek mümkündür.

Layher Çatı & Koruma sistemleri ile iklim şartlarına karşı dayanıklı çalışma alanları için çatılar inşa edilmesinin yanı sıra, tamamı iskeleden dört çevre duvar oluşturularak modüler hangarlarda inşa edilebilir. Layher sistemlerinin çatı örtüsü; yağmur geçirmez branda, kaset sistem ve hatta ihtiyaca göre güneş paneli ile yapılabilir. Sistemler, çelik-alüminyum alaşımı yüksek kalitede galvanizli ürünler olup, deniz şartlarında bile çok uzun ömüre sahiptir.