Layher, Danimarkalı biyokütle tesisi üreticisi Aalborg Energie Technik’in mühendislik, tedarik ve inşaat işlerini yürüttüğü ve Gülsan Holding iştiraklerinden MAV Elektrik Üretim Sanayi tarafından kurulan tesiste tüm iskele ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli çözümü sunuyor. 

Bolu ili Göynük ilçesinde kurulan 35 MW’lık etçil tavuk atıklarından enerji üretecek “Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi” projesinde, Mastır Enerji’nin alanında uzman iskele personelleri öncülüğünde ve Layher iskele ürünleri ile en kısa sürede ve en güvenli şekilde sonuca ulaşılabilmesi için titizlikle çalışmalara devam ediliyor.

HER YÜKSEKLİK SEVİYESİNDE GÜVENLİ ÇALIŞMA İMKANI

Layher, tüm dünyadaki benzer çalışma anlayışıyla, endüstriyel alanda büyük bir dikkatle ürün ve hizmet kalitesi sunmanın yanı sıra iş ortaklarının kârlılığından ve en önemlisi de güvenlikten ödün vermeden sektörde farklılık yaratmaya çalışıyor. Firma, söz konusu bakış açısıyla, sağladığı tüm avantajların zaman kazanımı olarak müşterilerine yansımasını görerek, her zaman daha ekonomik olduğunu savunuyor.

En basit yapılardan en karmaşık saha şartlarına kadar tüm endüstriyel tesislerde Allround-Flanşlı iskelelerini kullanırken, birbirine tamamen uyumlu ve sisteme entegre olarak kullanılabilecek özel iskele parçaları ile her yükseklik seviyesinde güvenli çalışma alanları sağlıyor. Böylece hem çalışanların işine daha fazla adapte olmasına katkıda bulunuyor hem de planlı işlerin minimum sürelerde tamamlanmasıyla işletmenin zaman tasarrufu etmesine imkan veriyor.

ÜRÜNLERİYLE NE TÜR KAZANIMLAR SAĞLANIYOR?

Firmanın 75 yıllık deneyiminin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “orijinal” modüler iskele sistemi, taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletmedeki rutini bozmuyor.

Zorlu çalışma alanlarında, çalışma alanını kısıtlamayan merdivenlerle iş yapılan seviyede oldukça güvenli platformlar oluşturabilmeyi mümkün kılan firmanın ürünleri; her türlü yapıya, esnek kurulum avantajları ve özel parçalar ile kolayca kurulup sökülebilme, kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı, seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri gibi birçok avantaj sunuyor.

Ayrıca sistem, 60 – 80 mic. kalınlığındaki sıcak daldırmayla yapılan galvanizleme ile çok fazla bakıma gereksinim duymuyor.