İntercon A.Ş.; iple erişim, yüksekte çalışma eğitimi, endüstriyel tesislerde sağladığı NDT (Tahribatsız Muayene) hizmetleri ve GWO (Global Wind Organisation) eğitimlerinin yanı sıra, ART (Advanced Rescue Training) ileri seviye kurtarma eğitimiyle de sektörde ihtiyaç duyulan bir hizmete cevap vermektedir.

Rüzgar enerji santrallerindeki çalışmaları daha güvenli hale getirecek ART eğitimi için kullanılan Kule Nasel Simülasyon Modülü, Layher Allround® (Flanşlı) Sistem ve Layher Koruma Sistemleri’nden oluşturuldu.

Geniş̧ kapsamlı Layher Koruma Sistemi, tüm olumsuz çevre şartları ve gürültüden korunmak için optimum çözümler sunar. Projede tercih edilen aydınlık kasetler, kapalı alanda gün ışığı ortamında çalışma imkanı sağlar.

TEHLİKELERE KARŞI EKSTRA GÜVENLİK

Layher Allround® ve Koruma Sistemleri’nin muhteşem uyumu sayesinde kilitlenebilir kapı elemanı, modülün kullanılmayacağı durumlarda olası tehlikelere karşı ekstra güvenlik imkanı sunar. Sistemin tamamı, modüler bir yapıya sahiptir. Talep doğrultusunda kolayca demonte edilip, istenilen lokasyona tekrardan montaj olanağına da sahiptir.