Amerika menşeli bir firma olan Laticrete, yapı kimyasalları ve su yalıtımındaki başarısı ile isminden söz ettiriyor. Birçok ilke imza atan markanın tüm ürünlerinin patentli olduğunu belirten markanın Genel Müdürü Aras Oskay, inovatif ürünlerinin sağladığı faydaya dikkat çekiyor.  Oskay, “Afrika pazarının ardından Avrupa ülkelerinde de faaliyet göstermeye başlayan firmanın burada da üretim tesisi bulunuyor. Laticrete, geçen yılın ortalarında ise bizimle birlikte Türkiye’de faaliyet göstermeye başladı. İnovatif ürünler geliştiren markanın Türkiye distribütörü olarak, geniş bir ürün gamı ile müteahhitlere ve mimarlara hizmet veriyoruz. Laticrete su yalıtım ürünlerinin garanti süreleri 25 yıla dayanıyor.” diyor.  

HEDEF VERİMLİ SONUÇLAR

Laticrete’nin dünyada en fazla hakim olduğu alanın yatayda ve dikeyde seramik yapıştırıcıları olduğunu vurgulayan Oskay, şunları söylüyor: “Türkiye’de seramiklerin yapıştırılmasında iskele sistemlerine gerek duyuluyor halbuki yurt dışında seramik betona direk olarak yapıştırılıyor. Su yalıtım ürünlerimiz ise hızla kürleşebilmesi ile öne çıkıyor. 
Türkiye pazarında su izolasyonu ya da diğer yapı kimyasalları ürünlerimizle kullanıcıların projelerine yön vermeyi hedefliyoruz. Mimarların teknik ürünleri tercih ederek daha verimli sonuçlar elde etmelerini istiyoruz.”