Temelleri Konya’da1933 yılında atılan Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş. faaliyet gösterdiği ilk günden bugüne kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Bir yapının kabasından iç mimarisine kadar inşasında kullanımına yönelik geniş bir ürün gamı bulunan firma, tecrübesini ve üretim gücü ile birleştirmiş.
“Kaliteli ürün, Memnun müşteri” mottosu ile çalışmalarına yön veren Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş.’nin hizmet verdiği yaşam alanlarından biri de iç mimari. Firmanın iç mimariye yönelik ürünleri arasında Lambri ve Döşemeler de yer alıyor. 

LAMBRİ VE DÖŞEMELERDE KALİTESİ İLE ÖNE ÇIKIYOR

Değişik kalınlık ve genişliklerde imalatını gerçekleştirdiği Lambri & Döşemeler de firma müşterisine birçok avantaj sunuyor. Boy uzunlukları 2-6 metre arasında değişen Lambriler, hemen hemen her tür ağaçtan imal edilmesine karşın özellikle sarıçam, karaçam ve kızılçam ağaçları ideal çözüm sunuyor. Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş. bu alanda fitilli ve fitilsiz ürün çeşitleri ile çözüm sunuyor. 

Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş. ekli ve eksiz döşemeler ile de müşterilerine hizmet veriyor.  Boy uzunlukları 2 mt ile 4 mt arasında değişen rabıtalı çam döşeme tahtasının standart kalınlığı ise 1,8 cm ve standart genişliği 10 cm’dir.  Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş. ahşap, betonarme, çelik konstrüksiyon ya da farklı bir şekilde inşa edilmiş bir yapının taban kısmının kaplanması işinde kullanılan döşeme tahtasını sipariş miktarının yeterli olması durumunda müşterilerinin istediği ölçülerde de üretim yapabiliyor.