Sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri satış, servis ve kiralama hizmetleriyle inşaat sektörüne hizmet veriyor. 

Elektrikli Asma İskele sistemlerinin kalitesi ile yapılarda cephe işlerine hız katan firma, birçok projenin öncelikli tercih ettiği marka. Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri’nin tercih edildiği bu projelerden biri de Küçükyalı  Newada projesi. İlbak Holding’in hayata geçirdiği Küçükyalı  Newada projesinde marka elektrikli asma iskele sistemleriyle hizmet verdi. Marka Elektrikli Asma İskele sistemleri ile projenin tüm cephelerinde işler güvenli ve hızlı bir şekilde yapılmasına imkan tanıdı. 2009 yılında İstanbul’da temelleri atılan Asan İnşaat Danışmanlık elektrikli asma iskele sistemlerinin satış, servis ve kiralama hizmetleri ile inşaat sektörüne hizmet veriyor. ADEMSAN MAKİNA’nın bayisi olan firma, müşterilerine doğru çözüm sunarak projelerinde iş güvenliği sağlıyor ve iş hızını artırmayı odaklanıyor. 

MAKSİMUM GÜVENLİK 

Kullanıcının iş sağlığı ve güvenliğini sağlayacak şekilde dizayn edilen Elektrikli Asma İskele sistemleri, sahip olduğu özelliklerle yatırımcısına avantaj sunuyor.  Yapıların dış cephesinde yalıtım, boya gibi cephe işlerinin gerçekleştirilmesine olanak tanıyan sistem, kurulumunun hızlı olması nedeniyle iş hızını arttırarak yatırımcıya zaman ve maliyet avantajı sağlıyor. ISO 9001-2000 kalite standartlarına göre üretilen Asma İskele sistemleri, Avrupa Normlarına Uyumluluğu kanıtlanmış ve CE Belgesi ile onaylanmış ve TSE kalite belgesi bulunuyor. Sistem teknik özellikleri ile güvenli bir çalışma ortamı sunuyor.