Ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan Yağmur İskele Sistemleri, dış pazarda başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu yıl ihracat pazarını arttırmaya odaklanan markanın tercih edildiği projelerden biri de Kral Salman Camii projesi. 

44 METRE YÜKSEKLİKTEKİ MİNARE YAĞMUR İSKELE İLE YÜKSELİYOR

Maldiv Adaları’nda Alke ve Turmaks’ın ortak girişimi ile yükselen projede Yağmur İskele Sistemleri’nin flanşlı iskele sistemleri kullanılıyor. Projenin 44 metre yüksekliğindeki çelik konstrüksiyon minareleri flanşlı iskele sistemleriyle hızla ilerliyor.
Kral Salman Camii’nin dış cephe çalışmalarında da flanşlı iskele sistemleri kullanılan Yağmur İskele Sistemleri, kalitesiyle projede işlerin güvenli bir şekilde ilerlemesine olanak sağlıyor. Projeye özel çözüm sunan firma, girintili çıkıntılı yapıdaki minarenin cephesine yaklaşmak için konsollar üretti. Maldiv Adaları’na çok kısa bir sürede 4 konteynerlik sevkiyat gerçekleştiren Yağmur İskele Sistemleri, hızlı teslimat hizmetiyle de müşterisini bir kez daha memnun etti. 

İç pazardaki daralma neticesinde markasını yurt dışında konumlandıran firma, burada da kısa zamanda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Nitekim Avrupa, Asya, Afrika ülkelerine flanşlı iskele, güvenlikli iskele satışı gerçekleştiren Yağmur İskele Sistemleri, dış pazardaki faaliyetlerini daha fazla arttırmayı hedefliyor.