Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi olan ve “Kesintisiz Konfor” ilkesine bağlı kalarak, yerli ve yabancı deprem uzmanları, konusunda uzman mimarlarla tasarlanan Mavera Comfort, sakinlerine, deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarında kesinti olmaksızın, güven ve konfor içinde bir yaşam kalitesi sunuyor. Ülkemizin korkutucu gerçeği deprem konusunda, öncü hizmet sunan Mavera Comfort, depremin etkilerinin binaya girmesine engel olarak, sadece kolonlar ve kirişler değil, bina içinde de insanların ve eşyaların da hiçbir zarar almadan depremi atlatmasını hedefliyor. Konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını düşünerek, birçok ayrıcalıklı hizmet sunan Makro İnşaat projesi Mavera Comfort, açık kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna ve çocuk oyun alanları ile birlikte gelişmiş sosyal tesis imkanı sağlarken, elektrikli araç şarj ünitesinden, site içi market, kafe imkanlarıyla ve özel tasarlanmış evleriyle de kesintisiz konfor sunuyor.

MAVERA COMFORT, BONUS’U TERCİH ETTİ!

Kesintisiz konfor anlayışıyla yürütülen projede, tüm teras yalıtımlarında Bonus XPS ürünleri tercih edildi. Kullanım yeri ve amacına göre farklı ebatlarda, binili ve ya binisiz olarak sunulabilen Bonus XPS ürünü polistiren ana malzemesiyle homojen hücre yapısına sahip ürünlerdir. Yüksek basma mukavemetine sahip Bonus XPS ürünleri birçok projede karşımıza çıktığı gibi, bu sefer de Makro İnşaat’ın tercihi oldu. 2005 yılından bu yana yüksek kalite standartları çerçevesinde üretilen Bonus XPS ürünlerinin üretimi esnasında hücre yapıcı, alev geciktirici, boya ve çevre dostu gazlar kullanılıyor. Düşük ısıl iletkenliği, kapalı gözenekli su emmez yapısı, optimum su buharı difüzyon direnci ve uygulama kolaylığı ile ideal bir ısı yalıtım malzemesi olarak öne çıkan Bonus XPS, kapalı hücre yapısı sayesinde yüksek basma mukavemetine sahip ultra güçlü performansı yalıtımla birleştiriyor.

HEM ÇEVRECİ, HEM GÜÇLÜ BONUS XPS

Bonus XPS dış cepheler, çatı ve teraslar, temeller, bodrum perde duvarları, otoparklar, havaalanı pistleri, demiryolları, döşeme betonu altı, üstü ve sap altları, sandviç çatı ve cephe panelleri, frigorifik kamyon kasaları, soğuk hava depoları, acil durum barakaları, şantiye ve askeri amaçlı korunma üniteleri, doğrama sistemlerinin camsız bölümleri, ısı yalıtımlı sandviç ara bölme duvarları, besi çiftlikleri, endüstriyel tesisler gibi birçok alanda ve yapıda sıkça kullanılıyor. Tüm ürünlerde olduğu gibi üretim teknolojisi içerisinde çevreci bir politika izleyen Eryap Grup, XPS imalatında şişirici gaz olarak CO2 kullanımına ağırlık veriyor. Ayrıca Eryap Grup ülkemizin, Kyoto Protokolü sonrasında Kigali değişikliğine de taraf olmasını göz önünde bulundurarak, sosyal sorumluluk bilinci ile XPS üretiminde alternatif çevreci gazların kullanımına yönelik çalışmalara önderlik yapmayı planlıyor.

SİLİVRİ İBB MÜJDAT GÜRSU SPOR KOMPLEKSİ, ÇATI YALITIMINDA BONUS'U TERCİH ETTİ!

Yalıtım sektöründe lider markalarının üreticisi ve ihracatçısı olan Bonus, İBB Müjdat Gürsü Kompleksinde projesinde taş yünü ürünüyle hizmet verdi. Bonus, yarım asırlık sanayicilik tecrübesi ve yalıtım sektöründe 20 yıla yaklaşan üretici kimliğine sahip ERYAP Grup’un Sakarya/Hendek’teki yüzde 100 Türk sermayeli ve yüksek teknolojiye sahip tesislerinde üretiliyor. Yurt içindeki kullanımının yanı sıra çeşitli ülkelere ihraç edilen Bonus Taş Yünü, AB normlarına uygunluk anlamına gelen CE standartlarına sahip, EUCEB belgeli olarak sunuyor.

DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI

‘YALITIMIN İYİSİ’ BONUS TAŞ YÜNÜ

Üretimine başlanan ilk günden itibaren kaliteli üretim anlayışı ve üstün performans özellikleri ile tercih nedeni olan Bonus Taş Yünü, çok sayıda prestijli projenin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Üretim tecrübesi, ileri teknolojili üretim hattı, alanında uzman mühendis kadrosu ile yüksek standartlarda ürünleriyle projelerin çözüm ortağı olan Bonus Taş Yünü, üstün yalıtım performansı ile göz dolduruyor.