Plywood sektörünün köklü markaları arasında yer alan Baba Yapı, geniş ürün gamı ile birçok uygulama alanına çözüm sunuyor. İnşaatın farklı uygulama alanlarına hizmet veren firmanın ön önemli hizmet alanlarından biri de yapıların çatıları. Hava ve çevre koşullarına en çok maruz kalan çatıların doğru çözümlenebilmesi için kaliteli malzemelerin kullanılması önem arz ediyor. Baba Yapı, çatı alanlarına kaliteli kontrplak ürünleriyle çözüm sunuyor. Kontraroof markası ile bu sektörde faaliyet gösteren firmanın kontrplak ürünleri kalitesinin yanı sıra kullanım kolaylığı da sunuyor. Baba Yapı Genel Müdürü Murat Mehmet Ekşi, OSB muadili bir ürün olan Kontraroof ile ağırlıkla 9 milimetre 122x244 OSB ölçülerinde çatıda kontrplağı sağladıklarını vurguluyor. 

ZAMANDA VE İŞÇİLİKTEN TASARRUF SAĞLIYOR

Kontraroof kontrplak ürünleri hafif ve kolay taşınır olmaları sebebiyle hızlı ve pratik montaj imkanı sunuyor. Kontraroof kontrplak ürünleri bu özellikleriyle zamandan ve işçilikten tasarruf sağlayarak inşaat maliyetlerini de azaltıyor. 

İstanbul Deparko Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Baba Yapı, bugün sektörün en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle sektörde kısa zamanda önemli bir yer edinen marka, kaliteli ürünleri ile öne çıkıyor. Standartları yüksek, sürdürülebilir ormanlarda yetişen ağaçlardan elde edilen kontrplak ve malzemelerinin satışını yapan Baba Yapı; inşaat sektöründe, çatı, cephe, parke, mobilya, iç dekorasyon gibi alanların yanı sıra reklam panosu, depolama, lojistik gibi farklı sektörde geniş ürün gamıyla hizmet veriyor.