Yeşil Diyabaz’ın tercih edilmesinin sebepleri arasında doğal bir görünüm sağlaması, cephe yalıtımına katkıda bulunması, uzun yıllar geçmesine rağmen renk değişikliğine uğramaması ve hem mekanik hem de yapıştırma olarak uygulama elverişli olması yer alıyor.

2021 yılı, Demirtaş Madencilik ve Mermer’in potansiyel müşterileri olan inşaat, konsept otel ve villa projelerinin pandemi nedeniyle erteledikleri yatırımlarını hayata geçirmeye başlamaları ile hareketli geçti. Fakat yılın son çeyreğinde ülkemizdeki döviz kuru dalgalanmaları nedeniyle maliyetler konusunda her sektörde olduğu gibi doğal taş ve mermer sektörü de sıkıntılı günlerden geçiyor.

BANYOLARIN VAZGEÇİLMEZ İHTİYAÇLARI BANYOLARIN VAZGEÇİLMEZ İHTİYAÇLARI

Demirtaş Madencilik ve Mermer şirketi de ülke olarak bu sıkıntılı dönemi de atlatacağımıza olan inancıyla, müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına 2022 yılının ikinci yarısında makina parkurunu genişletmek için yeni yatırımları gündemine aldı.  

BİRÇOK NEDENDEN DIŞ CEPHE KAPLAMADA TERCİH EDİLİYOR

Önceki yıllarda olduğu gibi 2022 yılında da dış cephe kaplama olarak Demirtaş Madencilik ve Mermer’in Yeşil Diyabaz ürünü konsept otel ve villa projelerinde tercih ediliyor.  

Yeşil Diyabaz’ın dış cephe kaplamada tercih edilmesinin sebepleri arasında doğal bir görünüm sağlaması, cephe yalıtımına katkıda bulunması, uzun yıllar geçmesine rağmen renk değişikliğine uğramaması ve hem mekanik hem de yapıştırma olarak uygulama elverişli olması yer alıyor.

BİNA İZOLASYONUNA VE YALITIMA KATKI SAĞLIYOR

Yeşil Diyabaz yenileme ve onarım çalışmalarından ziyade yeni yapılan projeler de daha sık tercih ediliyor. Malzeme sadece görsel olarak değil bina izolasyonuna da katkı sağlıyor. Mevsimlere göre sıcak ve soğuk havanın yalıtımına yardımcı oluyor.