Dünyada asansör sektörünün köklü firmalarından olan Finlandiya merkezli KONE, asansör ve yürüyen merdivenleri ile Milas Bodrum Havalimanı’na yüksek kalite sunuyor. 

Yılda yaklaşık 3 milyon yolcuyu ağırlayan havalimanında, toplam 28 adet KONE MonoSpace asansör ve 18 adet KONE TravelMaster yürüyen merdivenin bulunuyor.

KONE MONOSPACE ASANSÖRLER, EKO-VERİMLİLİK SAĞLIYOR  

KONE MonoSpace asansörlerin, saniyede 2,5 metre mesafe alabilmesinin yanı sıra 90 metre yüksekliğe ve 2.500 kiloya kadar yolcu taşıyabilme özelliği bulunuyor. 

Makina dairesiz çalışabilen asansörler, 33 kişilik yolcu kapasitesi haricinde enerji tüketimi ile de dikkat çekiyor. 

Kaldırma teknolojisi, aydınlatma ve hazırda bekleme çözümleri sayesinde eko-verimlilik açısından avantaj sağlayan asansörler yapılan kalite testleri sonucunda sarsıntısız ve sessiz çalışabiliyor.

KONE TRAVELMASTER’DA TASARIM, GÜVENLİK VE VERİMLİLİK ÖN PLANDA

KONE’nin havalimanına sunduğu çözümlerden bir diğeri TravelMaster yürüyen merdiven ve yollar da gerek tasarımı gerek güvenlik açısından sunduğu avantajları gerekse enerji verimli olması ile öne çıkıyor.

Aydınlatma çözümleri ve yolcu yönlendirme özellikleri haricinde tarak plakası darbe algılama anahtarları ve yolculara yönelik acil durdurma düğmeleri güvenlik konusundaki özellikler olarak göze çarparken, ürünlerdeki akıllı çalışma modları ve inverterler, enerji tüketimini farklı yük koşullarında optimize etmeye imkan tanıyor.