Çatı ve cephe kaplama sektöründe faaliyet gösteren Esmol, işindeki profesyonelliği ile müşterilerine çözüm sunmaya devam ediyor. Geniş bir ürün gamına sahip olan firmanın sunduğu en önemli avantajlardan biri müşterilerine ihtiyacına uygun renk, form ve ebat alternatifi sunması.

Bugüne kadar birçok projede ürünleri tercih edilen marka çatı ürünlerinin yanı sıra cephe kaplama çözümleriyle de müşterilerinin yanında. Kompozit cephe kaplama sitemleriyle bu alanda müşterilerine sunan Esmol bu alanda yaprak, pul, barkod, yalı baskı kaplama gibi farklı detaylar ürün gamında yer alıyor. Metal kiremit şeklinde olan cephe sistemleriyle de hizmet veren markanın önceliği ise müşteri memnuniyetini sağlamak.

Esmol, metal çatı ve cephe kaplama sektöründe 15 yıllık tecrübemiz neticesinde 2017 yılında İstanbul’da kuruldu. Sancaktepe’de bulunan 1250 m3 alanımızda dört personel ile 70’in üzerinde ürün ile geniş bir kalemde müşterilerimize hizmet veriyor. Metal çatı ve cephe kaplaması yapan firmaların yanı sıra mimar ve müteahhitlerin de projelerinde kullandıkları farklı renkli boyalı metallerin tedarikini sağlayan firma çatı ve cephe kaplama kapsamında bakır, titanyum, çinko, boyalı galvaniz sac, boyalı alüminyum gibi ürünleriyle müşterilerine hizmet veriyor. Boyalı metal grubunda müşterilerine geniş bir renk seçeneği sunan Esmol müşterilerine projelerinde ihtiyaç duydukları tüm renkleri temin edebiliyor.