Monte Grup, kurulduğu günden bugüne sürekli kendisini geliştirerek yenilikçi çözümler sunan bir marka. Tasarımdan üretime kadar her aşamayı titizlikle yürüten firmanın odağında müşteri memnuniyeti var. 

Yaşam konteyneri, kuru yük konteyneri, prefabrik yapı ve modüler yapıların tasarımını, imalatını ve montajını gerçekleştiren Monte Grup, bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sundu. Markanın tercih edildiği projelerden biri de İzmit Belediyesi Kocaelispor Tesisleri. Monte Grup, üretimini yaptığı birleşimli konteyner dinlenme alanı ile oyunculara, personellere ve konuklara konforlu bir ortam sundu. 5,5mx12mx3m ölçülerine sahip olan birleşimli konteyner dinlenme alanı, işlevselliğinin yanı sıra tasarımıyla da öne çıkıyor.  

Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının modüler yapı ve konteyner ihtiyaçları için bugüne kadar yüzlerce projeyi başarıyla tamamlayan firma, çalışmalarında kullanım amacı, proje ihtiyaçları ve bütçeyi gözetiyor. Projelerinde kullanım konforundan ve kaliteden ödün vermeyen Monte Grup, standart veya premium ürün üretimi yapabiliyor. 

Monte Grup'un müşterilerine sunduğu ürünler şu şekilde: Şantiye Konteyneri (Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası vb.), WC-Duş Konteyneri (Standart, modern vb.), Güvenlik-Bekçi Konteyneri (Bekçi Kulübesi, güvenlik noktası, karşılama kabini vb.),  Atık Depolama Konteyneri (Tehlikeli, kimyasal, kontamine, tıbbi, yağ varil vb.), Cafe Büfe Konteyneri (Kafeterya, kiosk, satış noktası vb.), Metropol Konteyneri (Satış ofisi, güvenlik kulübesi, taksi durağı, çalışma ofisi vb.), Yaşam Konteyneri (Konteyner Ev, bağ-bahçe konteyneri, sosyal tesis, otel, villa vb.), Iso Yük Konteyneri (20 feet, 40 feet, High Cube, Open Top vb.), Özel Üretim Konteyner (Standart dışı, özel tasarım ve üretim gerektiren tümü), Modüler Yapılar ve Endüstriyel Yapılar.