Egepen Deceuninck seköründe bir yeniliğe daha imza attı. Marka, Assist projesiyle kullanıcının yaşadığı PVC kapı ve pencere sorunlarını giderecek. 
Türkiye’nin birçok ilinde 150 bayisiyle sürdürdüğü Egepen Deceuninck’in Assist projesiyle ülkenin her yerindeki kullanıcılarına cevap veriyor.   Kış ayına girerken pencerelerin bakımlarını yaptırmak isteyen kullanıcılar, kullandıkları ürünlerde yaşadıkları sorunları isterlerse 0850 399 0 399’u arayarak isterlerse de egepenassist.com.tr’den ya da bölge müdürlüklerinden ulaşarak, yardım isteyebiliyorlar. 

PENCERE -KAPI TAMİRİNDE KULLANICILAR İÇİN DOĞRU ADRES

PVC pencerelerinde yaşanan kanat ayarsızlıkları, çift açılım arızası, ısı kaybı, su ve rüzgar sızdırması gibi yüksek şikayet oranı yaşanan konularda Egepen Deceuninck Assist projesi ile sorunu çözümlüyor. Marka pencere ve kapılarını tamir ve bakım yaptırmak isteyen kullanıcılara ‘tek fiyat politikasıyla’ hizmet sunuyor. 

Tüm kapı ve pencere ürünlerine hizmet veren sistem, 2 yıllık garanti süresi dolan ürünlerde yaşanılan sıkıntılara da çözüm buluyor