Geniş ürün portföyü ile iskele kalıp sektöründe faaliyet gösteren Güneş İskele’nin ikinci yarıl yıl planlarını Satış Pazarlama Sorumlusu Ersan Bektaş ile konuştuk. Firmalarının üretim ve kiralama hizmeti olarak iki bölümde yapılandığını belirten Bektaş, inşaat projeleri için kalıp altı taşıyıcı sistemler (masa tipi iskeleler, teleskobik direkler); binanın dış cephesinde uygulanan boya, yalıtım, kaplama işleri için güvenlikli iskeleler; aydınlatma, elektrik tesisatları, tabela gibi alanlar için ise mobil (yürür iskeleler) kiralama ve satış faaliyetleri gösterdiklerini söyledi.

“KURUMSAL PAZARLAMAYI ETKİN KULLANMAYI HEDEFLİYORUZ”

Bektaş, Güneş İskele olarak 2020 yılının ikinci yarısında iskele kiralama stoklarının artırmayı hedeflediklerini açıkladı. Artan kapasiteye paralel pazarlama çalışmalarında revizyona gideceklerini dile getiren Bektaş, kurumsal pazarlamayı etkin kullanmayı hedeflediklerini söyledi.  

Şu anda artan talepleri karşılamaya çalıştıklarını belirten Bektaş; İhlas Güzelce, TOKİ, Emniyet Binaları (Selimpaşa) markalı konutlar, Yalova Devlet Hastanesi gibi birçok alanda aktif hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.