Geçtiğimiz yılın sonunda halka arz edilen Kervan Gıda, Manisa Akhisar’daki tesislerinin genişletilmesi ile toplam üretim kapasitesini 2020 yılı sonu itibarıyla 72.300 tona yükseltti. 2.100 çalışanı bulunan gıda sektörü lider kuruluşu Kervan Gıda’nın yenilenen tesisinde; Aldağ’ın 10.000- 30.000 m3/h kapasite aralığında sulu bataryalı, nem alma rotorlu klima santralleri, gizli tavan tipi fancoilleri, hücreli aspiratörleri güvenilir hava koşullarını sağlayacak. 

ALDAĞ İLE MAKSİMUM ENERJİ VERİMLİLİĞİ 

Aldağ klima santrallerinin iç ve dış sac cidarları arasında, yanmazlık sınıfı A1 olan taşyünü kullanılmaktadır. Gövde panellerinin iç ve dış sacları daldırma galvanizli çelikten mamuldür, dış sac RAL 9002 polyester esaslı toz boyalı olarak imal edilmektedir. Gövde mekanik dayanım sınıfı, en üst değer olan D1’dir. Aldağ Ar-Ge departmanının pusulası sayılan enerji verimliliği, tüm Aldağ cihazları için aynı hassasiyetle gözetilmektedir. Taze hava ihtiyacını karşılarken enerji ekonomisi yapabilmek üzere kullanılan Aldağ ısı geri kazanım cihazlarında, çok sessiz çalışan direkt akuple motora sahip radyal fanlar, yüksek verimli reküperatör bulunmaktadır. Maksimum ses yutumu ve ısı izolasyonu yapılmış tam sızdırmaz galvaniz sactan toz boyalı hücresi ile kompakt bir cihazdır. Dış havayı kışın ortam sıcaklığına getirebilmek için isteğe bağlı olarak elektrikli ısıtıcıya sahiptir.

Aldağ gizli tavan tipi fancoiller, düşük gövde ağırlığı ve dar tavan hacimlerinde uygulama kolaylığı sağlayan kompakt yapısıyla montaj ve bakım esnasında da kolaylık sağlar. Servis ve bağlantı yönlerinin isteğe bağlı olarak değiştirilebilmesi ile tasarım ve kullanım esnekliğine sahiptir. Bakır borular üzerine mekanik şişirme metodu ile sabitlenen standart ölçülerde alüminyum kanatlar sayesinde en yüksek ısıl verim sağlanır. Montaj, demontaj, bakım ve servis kolaylığı düşünülerek tasarlanan Aldağ hücreli aspiratörler, öne eğik çift emişli fan- kayış kasnak tertibatı, seçilen fan ve motor grubu ve özel ses izolasyonu sayesinde, akustik konfor beklentilerini karşılar. Aldağ cihazları, sorunsuz işletim, enerji ekonomisi, kolay kurulum ve bakım özelliği ile akılcı yatırım maliyetini en iyi seviyede optimize ederek endüstriyel alanda da yapılan tercihlerin başında gelmektedir.