Modern kentin ihtiyaçlarına cevap veren Geokent, farklı çözümleriyle şehre dinamizm katıyor. Özel sektöre ve kamuya (belediyelere) yönelik beton elemanları üretimi yapan marka, geniş ürün portföyü ile fonksiyonu tasarımla buluşturuyor. MQ Construction markası ile modüller yapılar konusunda hizmet veren Adex Yapı, üç farklı markasıyla sektöre hizmet vermeye devam ediyor.  

KENTLERDE MODERN TASARIM 

Patentli ürünleri arasında yer alan Lale Koltuk kent mobilyası, İstanbul’un simgeleri arasında yer alan lale figürüyle fark yaratıyor.  Lale formunda olan koltuklar, kendi ekseninde 360 dönebiliyor. Oturmak için açılması sonrasında kendiliğinden otomatik olarak kapanarak tekrar lale formuna sahip oluyor. Bu özellikleriyle modern bir tasarım çizgisine sahip olan ürün, mekana estetik bir ifade katıyor. 
Markanın bir diğer ürünü olan Çiğdem Aydınlatma ise modern, özgün ve farklılık arayanların ilk tercihi. Tasarımı ve Ar-Ge’si Adex Yapı’ya ait olan Çiğdem Aydınlatma güneş enerjisi ile çalışarak enerji verimliliğine de katkı sağlıyor. Çiğdem Çiçeğinin esinlenerek tasarlanan bu ürün çiçeğin formuna ve renklerine sahip olmasıyla öne çıkıyor. 

Adex Yapı Genel Müdürü Abdulah Ateş, çözümleri ile kent kimliğine görselliği ve işlevselliği bir arada sunarak katkı sağladıklarını ifade ediyor. Ar-Ge çalışmalarına önem verdiklerini belirten Ateş, geliştirdikleri yeni ürünlere teknolojiyi de dahil ederek kullanıcıya maksimum fayda sağlamaya odaklandıklarını açıklıyor.